BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ | TEΛΙΚΟΙ
1-1 με... καρφί Μπατίστ
Συγκλονιστικό ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στο... πινκ-πονκ των τελευταίων φάσεων τον Ολυμπιακό (81-79) και να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών, χάρις στο κάρφωμα του Μπατίστ.
Η παγκόσμια ομοσπονδία... κάλεσε την εθνική ομάδα ανδρών της Ολλανδίας να συμμετάσχει στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον.
Μάνα εξ ουρανού αποτέλεσε για το ολλανδικό πόλο η επιλογή της εθνικής ομάδας ανδρών της χώρας να συμμετάσχει στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον (1-8/4).
Η παγκόσμια ομοσπονδία (FINA) έδωσε στους "οράνιε" τη θέση που... επέστρεψε η Αφρική και έτσι η Ολλανδία θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Στο Αϊντχόφεν κατετάγη 10η, ενώ θυμίζουμε πως ούτε και η εθνική γυναικών, η χρυσή Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο, δεν θα συμμετάσχει στο προ-ολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης. Η κλήρωση των δύο τουρνουά θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου.
Οι "ευρωπαϊκοί" αντίπαλοι της εθνικής ανδρών θα είναι εκτός από την Ολλανδία, η "αργυρή" πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μαυροβούνιο, η Γερμανία, η Ισπανία και η Ρουμανία.
Τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση των ανδρών στο Λονδίνο έχουν πάρει ήδη η Σερβία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Κροατία, η Μεγάλη Αυστραλία, το Καζακστάν και οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Συγκλονιστικό ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στο... πινκ-πονκ των τελευταίων φάσεων τον Ολυμπιακό (81-79) και να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών, χάρις στο κάρφωμα του Μπατίστ.
Ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε πως η αδειοδότηση είναι το πρώτο μέλημα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και έπονται όλα τα άλλα. Ειρωνική απάντηση σε ερώτηση για το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα.
Ο 18χρονος Παναγιώτης Σαμιλίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν
Ο Γιάννης Δρυμωνάκος εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Πεύκης καταγγέλλει πως οπαδοί μεγάλων ομάδων είχαν κλείσει ραντεβού για να μαχαιρωθούν στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Περαμαϊκό
Ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα προηγείται στην κατάταξη του Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Πέτερ Σόλμπεργκ πλήρωσε την κακή επιλογή ελαστικών.