ΠΟΛΟ

Ισπανός λυτρωτής

Ισπανός λυτρωτής
INTIME SPORTS

Με τον Μπλάι Μάλιαρακ να σκοράρει δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Ολυμπιακός έφυγε με το βαθμό από την Ουγγαρία μετά το 8-8 κόντρα στην Έγκερ.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά στο διπλό αλλά οι πολλές αποβολές που χρεώθηκαν οι παίκτες του δεν τον άφησαν να φύγει με κάτι περισσότερο από την Ουγγαρία και έτσι το τελικό 8-8 απέναντι στην διοργανώτρια του Final 6, Έγκερ, είναι θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ήταν σκληρό από την αρχή και ενδεικτικό του συγκεκριμένου γεγονότος είναι το γεγονός ότι η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1 παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν από τρεις φορές με παίκτη παραπάνω.

Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι βρήκαν λύσεις στην επίθεση και με τους Φουντούλη, Μουρίκη και Κολόμβο να σκοράρουν πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 2-4. Από εκεί και μετά άρχισε ο χορός των οριστικών αποβολών με τον Ανγκιάλ από την Έγκερ και τους Δερβίση και Βλαχόπουλο από τον Ολυμπιακό να αποχωρούν από το παιχνίδι.

Αυτό επέτρεψε στους γηπεδούχους με τέρματα των Τσουκ και Βαπένσκι να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στη συνέχεια ο Χαράι να βάζει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Η Έγκερ είχε απαντήσει στα γκολ των Μουρίκη και Σμιθ και έτσι με ένα τέρμα του Χαράι 1.27 πριν το τέλος του αγώνα έμοιαζε να είναι κοντά στη νίκη.

Τελικά όμως λογάριαζε χωρίς τους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός κέρδισε την αποβολή στα 23 δευτερόλεπτα και ο Μάλιαρακ χρειάστηκε τα 13 από αυτά για να μπορέσει να σκοράρει και να δώσει έναν χρυσό βαθμό στην ομάδα του.

Έγκερ - Ολυμπιακός 8-8

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-3, 3-1, 3-3

Έγκερ: Τσουκ 1, Σίβος 2, Βαπένσκι 2, Χαράι 3

Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 1, Φουντούλης 2, Σμιθ 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Εύκολα η Μπαρτσελονέτα

Το πρώτο της τρίποντο πήρε η Μπαρτσελονέτα. Οι Ισπανοί υποδέχτηκαν την Σπαντάου και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη με 9-7.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Στραχίνια Ράσοβιτς. Ο 23χρονος άσος πέτυχε πέντε από τα εννιά τέρματα της Μπαρτσελονέτα και ήταν καθοριστικός στο να φτάσει η ομάδα του στη νίκη. Η Σπαντάου την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να θέλουν μόνο το τρίποντο.

Μπαρτσελονέτα - Σπαντάου 9-7

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 1-2, 3-2

Τα γκολ της Μπαρτσελονέτα: Σ. Ράσοβιτς 5, Μινγκέλ 2, Λιφάντε 1, Β. Ράσοβιτς 1

Τα γκολ της Σπαντάου: Τσουκ 2, Πρέις 2, Μαρζούκι 1, Σταμ 1, Χάμπι 1

Δυσκολεύτηκε, αλλά έκανε το διπλό η Πριμόριε

Στο ματς που ξεκίνησε λίγο νωρίτερα από εκείνο του Ολυμπιακού η Γιαντράν φιλοξένησε την Πριμόριε. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μετά από 18 λεπτά κατάφεραν να προηγηθούν με τρία γκολ (4-7).

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να μαζεύουν τη διαφορά και 2.38 πριν το τέλος κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Στέφαν Βίντοβιτς. Τελικά όμως, η Πριμόριε ήταν πιο ψύχραιμη στο τέλος και με δύο γκολ από τους Μπόσκοβιτς και Ντέντοβιτς έκανε το διπλό.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Γιαντράν - Πριμόριε 9-11

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 2-2, 3-4

Τα γκολ της Γιαντράν: Πόπαντιτς 2, Κόβατσιτς 1, Βίντοβιτς 1, Μπανίτσεβιτς 1, Ράντιγιτς 1, Πιέσιβατς 1, Γιάνκοβιτς 2

Τα γκολ της Πριμόριε: Βρλιτς 1, Βουκίτσεβιτς 1, Ντέντοβιτς 2, Ετσενίκε 2, Σέτκα 1, Μπόσκοβιτς 4

Η Βαθμολογία

Πριμόριε Ριέκα 3 / 11-9

Μπαρτσελονέτα 3 / 9/7

Ολυμπιακός 1 / 8-8

Έγκερ 1 / 8-8

Γιαντράν 0 / 9-11

Σπαντάου 0 / 7-9

Επόμενη αγωνιστική (11/11)

Πριμόριε - Έγκερ

Σπαντάου - Ολυμπιακός

Μπαρτσελονέτα - Γιαντράν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ