ΠΟΛΟ

Ισπανία ή Κίνα στον δρόμο της Εθνικής για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου!

Ισπανία ή Κίνα στον δρόμο της Εθνικής για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου!

Η Εθνική πόλο Νέων ανδρών έχει προκριθεί ως πρώτη από τον όμιλό της στην 8άδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και περιμένει τον αντίπαλό της από το παιχνίδι ανάμεσα στην Ισπανία και την Κίνα.

Η πορεία της Εθνικής πόλο Νέων ανδρών μέχρι στιγμής είναι ονειρεμένη σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Ο Τέο Λοράντος έχει την ευτυχία να διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα στις τάξεις του και φιλοδοξεί να φτάσει ψηλά.

Στην πρεμιέρα επικράτησε 26-1 του Πουέρτο Ρίκο, ακολούθησε το 18-2 απέναντι στο Ιράν, η νίκη με 7-6 απέναντι στις ΗΠΑ και το 10-10 με τη Ρωσία του άλλοτε άσου της Χίου και του Παναθηναϊκού, Ντμίτρι Απανασένκο, ενός από τους σπουδαιότερους ξένους που αγωνίστηκαν την δεκαετία του '90 στην Α1 πόλο, όταν μεσουρανούσε και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος.

Η απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά ήταν ο πρώτος στόχος, αλλά οι φιλοδοξίες δεν σταματούν εδώ για την γαλανόλευκη, η οποία βάζει ψηλότερα τον πήχη. Απόψε (10/8, 19:00), περιμένει τον αντίπαλό της που θα προκύψει από το νικητή του αγώνα ανάμεσα στην Ισπανία και την Κίνα. Όποια εκ των δυο επικρατήσει, θα βρεθεί στο διάβα μας στον δρόμο για την 4άδα (11/8, 17:40).

Οι Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Γαρδίκας, Γκιουβέτσης, Νικολαϊδης, Παπαναστασίου, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης, Δελαγραμμάτικας, Τρούλος, Μασμανίδης, Καπετενάκης, Σιορδίλης απαρτίζουν ένα πολύ δυνατό σύνολο που δεν εφησυχάζει, δίνει το 100% σε κάθε ματς και με... μαέστρο τον πολύπειρο, Τεό Λοράντος, θα παλέψει να φτάσει στα μετάλλια. Ένα ένα τα βήματα όμως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ