ΠΟΛΟ

Ισόπαλο το ντέρμπι στο "Π. Καπαγέρωφ"

Ισόπαλο το ντέρμπι στο "Π. Καπαγέρωφ"

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον Εθνικό και το Ρέθυμνο με το 9-9 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Με νίκες συνέχισαν στην Α1 πόλο των γυναικών Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη.

Σπουδαίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» ανάμεσα σε Εθνικό και ΝΟ Ρεθύμνου με το τελικό αποτέλεσμα να γράφει 9-9.

Το σκορ είχε διαρκείς εναλλαγές και οι δύο ομάδες έδωσαν πολλές «μονομαχίες». Στην τελευταία περίοδο, ο ΝΟ Ρεθύμνου κατάφερε να πάρει διαφορά τριών (3) τερμάτων, ωστόσο ο Εθνικός αντεπιτέθηκε και κατόρθωσε να φτάσει στην ισοφάριση 3.37 πριν την λήξη, χωρίς να επιτευχθεί κάποιο άλλο τέρμα στη συνέχεια.

Τρία (3) τέρματα για τον Εθνικό πέτυχε η Βάσιλα και από δύο (2) για τον ΝΟ Ρεθύμνου Έλενα Φαρμάκη και Σολανάκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 9-9

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-1, 2-3, 3-2

Εθνικός: Βάσιλα 3, Μπίσμπα 1, Καλογεράκου 2, Πέττα 1, Γκούζουλα 2

Νο Ρεθύμνου: Μ. Φαρμάκη 1, Πλληκαράκη 1, Μαυρέλου 1, Μυριοκεφαλητάκη 1, Ε. Φαρμάκη 2, Πατσαχάκη 1, Σολανάκη 2

Ισόπαλο το ντέρμπι στο "Π. Καπαγέρωφ"

* Δύο τέρματα πέτυχε η Τζούλια Έμολο κόντρα στον ΝΟΒΑ

Έκανε το 11/11 ο Ολυμπιακός

Την ενδέκατη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές στην φετινή Α1 Γυναικών πέτυχε ο τυπικά φιλοξενούμενος Ολυμπιακός στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» με 31-4 επί του ουραγού ΝΟΒΑ.

Οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη, ο οποίος παρέταξε την ομάδα του με αρκετά νέα πρόσωπα, επέβαλαν τον ρυθμό τους απέναντι στην ομάδα του Βόλου που παρατάχθηκε με μόλις εννέα (9) παίκτριες και χωρίς τερματοφύλακα, και πήραν μια εύκολη νίκη.

Επτά (7) τέρματα για τον Ολυμπιακό πέτυχε η Ασημάκη και τέσσερα (4) Μπιανκόνι και Βασιλική Πλευρίτου. Για τον ΝΟ Βόλου Αργοναύτες η Γιαβαρίδη σκόραρε δύο (2) φορές.

ΝΟ ΒΟΛΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-31

Τα οκτάλεπτα: 2-9, 0-7, 1-7, 1-8

ΝΟΒΑ: Καστάνη 1, Γιαβαρίδη 2, Βλαχάκη 1

Ολυμπιακός: Τετζαλίδου 1, Ε. Πλευρίτου 3, Σώρα 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 7, Έμολο 2, Β. Πλευρίτου 4, Μπιανκόνι 4, Νιαρχάκου 3, Ελευθεριάδου 1, Δουρέκα 3

Ακόμα μία νίκη για τη Βουλιαγμένη

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΝΟ Βουλιαγμένης απέναντι στον Ποσειδώνα Ιλισίων στο κολυμβητήριο του Λαιμού, επικρατώντας με 19-1 για την 11η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης παίζοντας πολύ καλή άμυνα δέχτηκε μόνο ένα τέρμα στο δεύτερο οκτάλεπτο και παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η Πρωτοπαπά πέτυχε τέσσερα (4) γκολ για την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ενώ για τον Ποσειδώνα Ιλισίων το μοναδικό τέρμα επιτεύχθηκε από την Καλαργυρού.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ 19-1

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 4-1, 5-0, 7-0

ΝΟ Βουλιαγμένης: Τσουκαλά 1, Α. Μαυρωτά 2, Ντάσιου 1, Πρωτοπαπά 4, Ξενάκη 3, Ι. Μαυρωτά 1, Κώτσια 2, Διαμαντοπούλου 2, Κοντογιάννη 3

ΚΟΠΙ: Καλαργυρού 1

Εύκολη νίκη για τη Γλυφάδα

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην πρώτη τετράδα έκανε ο ΑΝΟ Γλυφάδας που επιβλήθηκε με 11-3 του Τρίτωνα Αμαρουσίου στο κολυμβητήριο «Μιχάλης Μανιός» για την 11η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Οι πολίστριες του Πέτερ Σίλαγκι έκαναν καλό παιχνίδι αμυντικά και πήραν μια σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας, παραμένοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη μεριά ο Τρίτωνας έμεινε στους 7 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα μαζί με τον Ποσειδώνα Ιλισίων.

Πρωταγωνίστρια για τους νικητές η Μιμίδη με πέντε (5) γκολ, ενώ δύο (2) γκολ για τις γηπεδούχους πέτυχε η Τζελέπη. Να σημειωθεί πως ο βοηθός προπονητής του Τρίτωνα, Κωνσταντίνος Βλαντής απεβλήθη για διαμαρτυρία.

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 3-11

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 1-4, 1-2

Τρίτων Αμαρουσίου: Τζελέπη 2, Στρατηδάκη 1

ΑΝΟ Γλυφάδας: Ε. Λούδη 2, Γρηγοροπούλου 1, Α. Παπαναστασίου 1, Μιμίδη 5, Κουτέλη 1, Α. Λούδη 1

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

ΝΟΒΑ - Ολυμπιακός 4-31

Εθνικός - Ρέθυμνο 9-9

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 19-1

Τρίτων Αμαρουσίου - ΑΝΟ Γλυφάδας 3-11

Η Βαθμολογία μετά από 11 αγωνιστικές

1. Ολυμπιακός 33

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 29

3. ΝΟ Ρεθύμνου 20

4. ΑΝΟ Γλυφάδας 17

5. Εθνικός 14

6. ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 7

- Τρίτων Αμαρουσίου 7

8. ΝΟΒΑ -1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20/2)

ΝΟ Ρεθύμνου – Τρίτων Αμαρουσίου

Ποσειδών Ιλισίων – Εθνικός Πειραιά

Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ