ΠΟΛΟ

Ισοπαλία 9-9 του Ολυμπιακού με την Ιταλία

Ισοπαλία 9-9 του Ολυμπιακού με την Ιταλία
INTIME SPORTS

Στο τρίτο φιλικό επί ιταλικού εδάφους, ο καλός για μια ακόμη φορά Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 9-9 με την εθνική Ιταλίας, δεχόμενος το τέρμα της ισοφάρισης στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Μία ακόμα καλή εμφάνιση κατέγραψε στο ενεργητικό της η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού που βρίσκεται στην Ιταλία και πραγματοποιεί κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη γειτονική χώρα, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έδωσε την Τετάρτη το πρωί το τρίτο του φιλικό (μετά την ήττα με 13-10 από την Προ Ρέκο και τη νίκη με 14-6) με αντίπαλο την εθνική Ιταλίας, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 9-9.

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης στην οποία διαιτήτευσαν Ιταλοί διαιτητές.

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Μπλάι Μάλιαρακ που σημείωσε "καρέ" τερμάτων, τρία γκολ σημείωσε ο Παντελής Βλαχόπουλος, ενώ από μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν ο Κώστας Μουρίκης και ο Γιάννης Φουντούλης.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού συνεχίζεται και περιλαμβάνει την Πέμπτη (15/10) δυο προπονήσεις με την Προ Ρέκο (πρωί και απόγευμα). Την Παρασκευή (16/10) το πρωί οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν εκ νέου με τους πρωταθλητές Ευρώπης και το βράδυ (21:00) θα τους αντιμετωπίσουν για δεύτερη φορά, σε επίσημο φιλικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Πάβιτς, Μάλιαρακ 4, Βλαχόπουλος 3, Μουρίκης 1, Φουντούλης 1, Γούνας, Ντόσκας, Δελακάς, Κολόμβος, Σμιθ, Γενηδουνιάς, Μυλωνάκης, Δερβίσης, Γαλανόπουλος

Βλάχος: "Καλά αγωνιστικά δείγματα"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μετά την αναμέτρηση με την εθνική Ιταλίας, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Αν αφήσουμε εκτός συζήτησης τα αποτελέσματα σε αυτά τα φιλικά που είναι δευτερεύουσας σημασίας στη φάση που βρισκόμαστε, σήμερα ήταν το παιχνίδι που μας έδωσε τα πιο καλά αγωνιστικά δείγματα. Είχαμε πάθος, βγάλαμε ένταση, αμυνθήκαμε πολύ καλά και διαχειριστήκαμε σε καλύτερο βαθμό το πολύ σκληρό παιχνίδι των Ιταλών. Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση σε καταστάσεις που σίγουρα θα συναντήσουμε σε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια.Παίξαμε και για τη νίκη αλλά και για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που μας έβαλε ο αντίπαλος. Ανταποκριθήκαμε σαν ομάδα στις απαιτήσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ