ΠΟΛΟ

Ισόπαλη με την Ουγγαρία η Εθνική

Ισόπαλη με την Ουγγαρία η Εθνική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών έμεινε στο 9-9 απέναντι στην πανίσχυρη Ουγγαρία δείχνοντας μέρος των δυνάμεων της.

Ισόπαλη απέναντι στην μεγάλη Ουγγαρία με 9-9 αναδείχθηκε η Εθνική μας Ομάδα Υδατοσφαίρισης των Ανδρών στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του "Σαμαρτζίδης Καπ" που λαμβάνει χώρα στο κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος" της Γλυφάδας.

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα, αποδεικνύοντας γιατί συγκαταλέγονται ανέμεσα στις καλύτερες του κόσμου.

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ, το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν αυτό που σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Η Εθνική μας ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με δύο γκολ σε παίκτη παραπάνω προηγήθηκε με 2-0. Οι Ούγγροι όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 μέχρι τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου και να προηγηθούν με 3-2 στη λήξη του ημιχρόνου, εκμεταλλευόμενοι την κακή επιθετικά δεύτερη περίοδο της Εθνικής μας.

Στην αρχή της τρίτης περιόδου η Ελλάδα ισοφάρισε σε 3-3 και 4-4, όμως ένα μικρό σερί 2-0 των Ούγγρων τους έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα δύο τερμάτων, 1:43 πριν τη λήξη του οκταλέπτου.Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μείωσε αρχικά στο γκολ και στη συνέχεια ισοφάρισε στην αρχή του τελευταίου οκταλέπτου σε 6-6. Οι Ούγγροι ξαναπήραν δύο φορές προβάδισμα με 6-7 και 7-8, όμως οι αθλητές του Θοδωρή Βλάχου όχι μόνο ισοφάρισαν σε 7-7 και 8-8, αλλά προηγήθηκαν χάρη σε γκολ του Χριστόδουλου Κολόμβου με 9-8, 1:52 πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Όμως, στην επόμενη επίθεση οι Μαγυάροι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βάργκα, ισοφαρίζοντας σε 9-9. Οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν το παιχνίδι, όμως έχασαν από μία επίθεση σε παίκτη παραπάνω.

Η Εθνική μας είχε 5/12 στον παίκτη παραπάνω, ενώ οι Ούγγροι 4/9 και 1/1 πέναλτι. Με αυτό το αποτέλεσμα Ουγγαρία και Ισπανία θα διεκδικήσουν σήμερα (09:15) την πρώτη θέση του τουρνουά στο μεταξύ τους αγώνα. Στο παιχνίδι που προηγήθηκε το Μαυροβούνιο επιβλήθηκε του Καναδά με 13-6.

ΕΛΛΑΔΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ 9-9

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-1, 3-3, 4-3

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Γενηδουνιάς, Καπότσης 2, Αργυρόπουλος 1, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Ποντικέας, Χρυσοσπάθης, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Δερβίσης 2, Χατζηγούλας 1, Ζερδεβάς

Ουγγαρία (Τάμας Μαρτζ): Νάγκι, Μάνχερτζ 2, Μπάτορι, Σάλαμον 1, Βάμος 1, Χοσνιάνσκι 1, Τόρος, Γκορ – Νάγκι, Έρντελι 1, Βάργκα 3, Μέτσει, Χάραι, Ντέκερ Ατ.

ΚΑΝΑΔΑΣ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 6-13

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-4, 4-2, 1-4

Καναδάς (Τζιουζέπε Πόρτσιο): Ραντένοβιτς, Ντε Σόουζα, Σολεϊμάνιπακ 1, Κονσταντίν – Μπίκαρι 3, Χάλαγιαν, Ρόμπινσον, Μπλάνχαρντ, Λάπενς, Ραντόισιτς, Γκρος, Τοράκης, Θαμγουντ 2, Ράνταλ

Μαυροβούνιο (Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς): Λάζοβιτς, Σάριτς 1, Μπανίσεβιτς, Κριγιέστορατς 1, Βίντοβιτς 1, Ντούρισιτς 2, Ντράσκοβιτς, Ουκρόπινα 3, Ράντοβιτς 4, Σπάιτς 1, Τσούσκοβιτς, Μούρισιτς, Σκεπάνοβιτς

Η Βαθμολογία

Ουγγαρία 7 (30-22)

Ισπανία 7 (20-17)

Μαυροβούνιο 4 (24-20)

Ελλάδα 4 (22-19)

Καναδάς 0 (25-43)*

*Ο Καναδάς έχει ολοκληρώσει τις υποχρείωσεις του.

Το σημερινό πρόγραμμα

Κατά μισή ώρα νωρίτερα σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό μεταφέρθηκαν τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του τουρνουά.

5η Αγωνιστική (25/06)

09:15 Ουγγαρία – Ισπανία

10:30 Ελλάδα – Μαυροβούνιο

Ρεπό: Καναδάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ