ΠΟΛΟ

Ισόπαλη, αλλά δεύτερη η Εθνική Νέων

Ισόπαλη, αλλά δεύτερη η Εθνική Νέων

Η Εθνική ομάδα Νέων ανδρών προκρίθηκε ως δεύτερη στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι έμεινε στο 7-7 με στην Ολλανδία.

Κόντρα στην τύχη της η εθνική ομάδα Νέων ανδρών συνεχίζει να παλεύει. Οι πιτσιρικάδες της Εθνικής ομάδας με μεγάλο πρωταγωνιστή στο τέλος τον Μάνο Ζερβεδά κατάφεραν και πήραν έστω την ισοπαλία κόντρα στην Ολλανδία και προκρίθηκαν ως δεύτεροι στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Αλμάτι.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του με τις άμυνες να βρίσκονται σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

ο παιχνίδι με την Ολλανδία ήταν συγκλονιστικό με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, ένταση και κλειστές άμυνες. Οι παίκτες του Χατζηθεοδώρου ήταν πολύ καλοί στην άμυνα (ιδίως στον παίκτη λιγότερο) με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Ζερδεβά, αλλά παράλληλα δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα λύσεις απέναντι στους Ολλανδούς που αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι για την Ελλάδα.

Η Εθνική μας, πάντως, παρότι είχε βρεθεί να χάνει με 4-3 στα μέσα του δεύτερου οκτάλεπτου, κατάφερε στη συνέχεια να πάρει προβάδισμα και να βρίσκεται μπροστά με 7-5 στα 2 λεπτά πριν από το τέλος του τρίτου οκτάλεπτου. Αλλά δεν μπόρεσε τελικά να αποτρέψει την ισοπαλία. Οι Ολλανδοί μείωσαν στην εκπνοή του τρίτου οκτάλεπτου σε 7-6 και ισοφάρισαν με το μοναδικό γκολ που επιτεύχθηκε στο τέταρτο οκτάλεπτο. Πρώτος σκόρερ της Εθνικής ήταν ο Παντελής Καλογεράκος με τρία τέρματα.

Η αντιπροσωπευτική μας ομάδα πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλό της, παρά την ισοβαθμία με την Ολλανδία, χάρη στην Ουγγαρία. Οι Ούγγροι είχαν επικρατήσει τόσο κόντρα σε μας όσο και έναντι των Ολλανδών. Εκείνο που έδωσε τη δεύτερη θέση στην εθνική ήταν η διαφορά τερμάτων αφού εμείς χάσαμε από τους Ούγγρους με οκτώ τέρματα, ενώ οι Ολλανδοί με 10.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 3-2, 0-1.

Οι σκόρερ μας: Καλογεράκος (αρχηγός) 3, Κοπελιάδης 2, Νικολαιδης 1, Καπετανάκης 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ