ΠΟΛΟ

Ήττα της Εθνικής Γυναικών από την Ισπανία με 10-5

Ήττα της Εθνικής Γυναικών από την Ισπανία με 10-5
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ήττα από την οικοδέσποινα Ισπανία με 10-5 γνώρισε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, στον δεύτερο αγώνα της στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας του Πορτουγκαλέτε.

Την ήττα από την οικοδέσποινα Ισπανία με 10-5 γνώρισε η Εθνική πόλο Γυναικών, στον δεύτερο αγώνα της στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας του Πορτουγκαλέτε. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έδειξε την καλή εικόνα του μεγαλύτερου μέρους του ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Αυστραλία ( νίκησε 11-7), εγκλωβίστηκε στην καλή άμυνα των Ισπανίδων (που σαφώς είναι από τις πιο ισχυρές αυτήν την εποχή παγκοσμίως), βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να ανακάμψει, έχοντας, μάλιστα ένα κακό τρίτο οκτάλεπτο.

Στον άλλο αγώνα της 2ης αγωνιστικής του τουρνουά, η Αυστραλία του Σάκη Κεχαγιά νίκησε 10-9 τη Ρωσία. Τον αγώνα διαιτήτευσε η Ελληνίδα διεθνής Ναταλί Μαρκοπούλου. Την Κυριακή (24/6), τελευταία ημέρα των αγώνων, στις 11.30 (ώρα Ελλάδας), η Εθνική μας αντιμετωπίζει τη Ρωσία. Λίγο αργότερα θα παίξουν Ισπανία - Αυστραλία.

Οκτάλεπτα: 3-2, 1-1, 4-1, 2-1.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Μιγκέλ Όκα): Έστερ, Εσπάρ Άν., Κρέσπ 1, Ορτίθ Μπ. 2, Ορτίθ Μ., Λιορέτ 2, Εσπάρ Κλ., Πένια 2, Φόρτσα, Γκουάλ 1, Γκαρσία 1, Λέιτον 1, Ντομέν.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μαργ., Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη 1, Πάτρα, Πρωτόπαππα, Πλευρίτου Ελευθ. 1, Ξενάκη 1, Σταματοπούλου.

Η Βαθμολογία (2 αγ.):

1. Ισπανία 6

2. Ελλάδα 3

3. Αυστραλία 3

4. Ρωσία 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ