ΠΟΛΟ

Ήττα στον ημιτελικό για την Εθνική, 10-7 από την Ισπανία

Ήττα στον ημιτελικό για την Εθνική, 10-7 από την Ισπανία

Η Εθνική ομάδα των Νεανιδων ηττήθηκε με 10-7 από την Ισπανία στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θα παίξει με την Ουγγαρία για την τρίτη θέση.

Δεν τα κατάφερε η Εθνική των Νεανίδων στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η αντιπροσωπευτική ομάδα ηττήθηκε με 10-7 από την αντίστοιχη της Ισπανίας και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό κόντρα στην Ουγγαρία (27/8, 18.30).

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στα πρώτα δύο οκτάλεπτα με τα κορίτσια της Εθνικής να τα βάζουν με πιο δυνατές σωματικά αντιπάλους και κυρίως την εξαιρετική Αθνάρ.

Με τέρμα της Μυριοκεφαλιτάκη η Εθνική μπήκε μπροστά στο σκορ, όμως οι Ισπανίδες απάντησαν με ένα επί μέρους 3-0 με δύο γκολ της Αθνάρ και ένα της Γκιλάρ πριν η Δούλη μειώσει σε 3-2. Η Τσιμαρα έφερε το ματς στα ίσα στο δεύτερο οκτάλεπτο με την Αθνάρ και πάλι να δίνει το προβάδισμα σχεδόν με το τέλος της περιόδου στις Ισπανίδες διαμορφώνοντας το 4-3 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Ισπανία κυριάρχησε και με ένα επί μέρους 5-1 κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ με 9-4. Αυτό το κομμάτι του αγώνα ήταν και το πιο καθοριστικό αφού στη συνέχεια τα κορίτσια της Εθνικής προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πλέον, οι παίκτριες του Κώστα Δήμου στοχεύουν στο χάλκινο μετάλλιο με αντίπαλο στον μικρό τελικό την Ουγγαρία. Αντίθετα οι Ισπανίδες θα παίξουν με την Ολλανδία στον τελικό.

Ισπανία - Ελλάδα 10-7

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-1, 5-1, 1-3

Ισπανία: Αρίας 1, Γκιράλ 2, Φάρε 1, Ντεσκάλζι 1, Αρίνο 2, Αθνάρ 3

Ελλάδα: Δούλη 2, Κοντονή 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Κανετίδου 1, Νίνου Ειρήνη 1, Τσιμαρα 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ