ΠΟΛΟ

Ήττα και αποκλεισμός για Βουλιαγμένη από τον Ερυθρό Αστέρα

Ήττα και αποκλεισμός για Βουλιαγμένη από τον Ερυθρό Αστέρα

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε με 5-6 από τον Ερυθρό Αστέρα στον τελευταίο αγώνα της για τη 2η προκριματική φάση του Champions League πόλο ανδρών και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League στην υδατοσφαίριση ανδρών.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη ηττήθηκε με 5-6 από τον Ερυθρό Αστέρα στον 3ο και τελευταίο αγώνα της στον 3ο Όμιλο της 2ης προκριματικής φάσης στην Οραντέα της Ρουμανίας, έμεινε στην 3η θέση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του ΝΟΒ ήθελαν έστω την ισοπαλία για να προκριθούν. Άρχισαν καλά, είχαν ένα προβάδισμα, με τους Σέρβους να ισοφαρίζουν στη διάρκεια του αγώνα, λειτουργούσαν καλά στην άμυνα, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν στόχο σε κρίσιμες στιγμές στον παίκτη παραπάνω (4/10 συνολικά).

Ο Ερυθρός Αστέρας πέρασε μπροστά στο τελευταίο οκτάλεπτο με 6-4 και απλά οι Βουλιαγμενιώτες μείωσαν στο τελικό 6-5.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 2-2, 2-1

Η σύνθεση και τα γκολ του ΝΟΒ: Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς 2, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης 2, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 1, Γκιουβέτσης, Σολανάκης, Κουρούβανης.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Σίντεζ Καζάν νίκησε την Οραντέα με 9-8. Έτσι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση οι Ερυθρός Αστέρας και Σίντεζ Καζάν.

Η Βαθμολογία (τελική)

1. Ερυθρός Αστέρας 6

2. Σίντεζ Καζάν 6

3. ΝΟ Βουλιαγμένης 3

4. Οραντέα 3

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ