ΠΟΛΟ

Ήττα από την Ουγγαρία και τέταρτη θέση για την Εθνική

Ήττα από την Ουγγαρία και τέταρτη θέση για την Εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ηττήθηκε με 13-10 από την Ουγγαρία στον μικρό τελικό και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο.

Χωρίς μετάλλιο στις αποσκευές της, αλλά με την απόδειξη ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου αυτή τη στιγμή, θα επιστρέψει από το Βελιγράδι η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

Οι διεθνείς ηττήθηκαν με 13-10 από την Ουγγαρία στον μικρό τελικό χωρίς να καταφέρουν να πιάσουν τη γνωστή τους απόδοση.

Οι Ούγγροι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ξεκίνησαν τον αγώνα με 4/4 σουτ με 3/3 στον παίκτη παραπάνω και μπήκαν από νωρίς σε θέση οδηγού στο ματς. Στη συνέχεια η Εθνική προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά, αλλά η επίδοσή της τόσο στον παραπάνω όσο και στον λιγότερο δεν ήταν αυτή που μας έχει συνηθίσει.

Έτσι, οι Μαγυάροι με τους Βάμος, Μπάτορι και Ντέκερ να πετυχαίνουν σημαντικά γκολ πήραν τη νίκη με 13-10 και το χάλκινο μετάλλιο. Στην αντίπερα όχθη πρώτος σκόρερ για την Εθνική μας ήταν ο Άγγελος Βλαχόπουλος με τέσσερα γκολ.

Με αυτή την τέταρτη θέση η Ελλάδα ισοφάρισε την καλύτερη της επίδοση και για δεύτερη φορά μετά το 1999 βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι αυτή η ομάδα έχει ήδη κλείσει τη θέση της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ πριν από λίγους μήνες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Ελλάδα - Ουγγαρία 10-13

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-4, 1-2, 5-3

Ελλάδα: Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Χρ. Αφρουδάκης 2, Μουρίκης 2, Βλαχόπουλος 4

Ουγγαρία: Βάμος 3, Χοσνιάσκι 2, Ντέκερ 2, Μάνχερτζ 2, Χάραι 2, Μπάτορι 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ