ΠΟΛΟ

Ήττα από την Κροατία και 6η θέση για την Εθνική εφήβων

Ήττα από την Κροατία και 6η θέση για την Εθνική εφήβων

Την 6η θέση στο Μεσογειακό Κύπελλο κατέλαβε τελικά η Εθνική μας ομάδα πόλο των Εφήβων, μετά την ήττα της (17-19) από την αντίστοιχη της Κροατίας στον πρωινό αγώνα κατάταξης. Τι ανέφερε ο προπονητής, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Την 6 θέση στο Μεσογειακό Κύπελλο κατέλαβε τελικά η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων, μετά την ήττα της (17-19) από την αντίστοιχη της Κροατίας στον πρωινό αγώνα κατάταξης.

Η αρχή ήταν για την Εθνική μας στον αγώνα, που προηγήθηκε 6-4 στην πρώτη περίοδο (1.57’’), γρήγορα όμως οι Κροάτες απέκτησαν τον έλεγχο, πήραν προβάδισμα από ένα έως τρία γκολ (13-16) 6.14’’ πριν τη λήξη του αγώνα, για να επανέλθει η Εθνική μας (16-16), σε διάστημα δυόμιση λεπτών (3.54’’). Μείωσε (17-18), 2.28’’, αλλά το γκολ της Κροατίας 1.28’’ πριν το τέλος έκρινε και την αναμέτρηση.

Τα οκτάλεπτα: 6-6, 2-4, 5-4, 4-5

Στο άλλο παιχνίδι κατάταξης που προηγήθηκε, η Σερβία στο χαλαρό νίκησε την Κύπρο – στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο Τάσος Τσικάρης, πρώην διεθνής μας πολίστας – με … και κατέλαβε την 7 θέση στην διοργάνωση.

SERBIA – CYPRUS 17-4 (8-0, 3-2, 4-1, 2-1)

SRB: Tomic 5, Jovanovic 3, Vucinic 3, Bosic 2, Sulc 2, Vickovic, Zezels

CYP: Prodromou 3, Naziris

Το απόγευμα, το πρόγραμμα με το οποίο και ολοκληρώνεται το Μεσογειακό Κύπελλο: 17.00 Ιταλία – Ισπανία (3 – 4 θέση), 18.20 Μαυροβούνιο – Ουγγαρία (Τελικός).

Χατζηθεοδώρου: "Άλλη Ελλάδα στην Ποντγκόριτσα"

Ικανοποιημένος από την παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στο Μεσογειακό Κύπελλο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και αισιόδοξος για τη συνέχεια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των διεθνών μας στην διοργάνωση των Χανίων.

"Έγινε ένα εξαιρετικό τουρνουά με την παρουσία 7 κορυφαίων ομάδων που θα πρωταγωνιστήσουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στις 25 αυτές ημέρες που μένουν μέχρι τότε, πιστεύω ότι όλες αυτές οι ομάδες θα έχουν διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Εμείς, παιχνίδι με παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι εδώ και μπορώ να πω ότι παρά τα πολλά λάθη που κάναμε, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών.

Τώρα, στην Αθήνα, θα τα δούμε όλα αυτά, θα μελετήσουμε τα λάθη μας, τους αντιπάλους μας, θα δουλέψουμε πάνω στην τακτική και πιστεύω ότι στην Ποντγκόριτσα θα είμαστε έτοιμοι. Εκεί θα δούμε μια διαφορετική Εθνική ομάδα, το πιστεύω", υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ