ΠΟΛΟ

Ήττα από την Ιταλία με 9-8 και 3η θέση για την Εθνική Γυναικών

WORLD LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
WORLD LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική γυναικών "πλήρωσε" το κακό 2ο οκτάλεπτο στην αναμέτρηση με την Ιταλία και ηττήθηκε με 9-8 στο τουρνουά της Πορτουγκαλέτε.

Την 3η θέση στο τουρνουά του Πορτουγκαλέτε κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης των Γυναικών, αφού στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε με 9-8 από την Ιταλία.

Το αντιπροσωπετικό μας συγκρότημα είχε ένα κακό δεύτερο οκτάλεπτο, όταν το 2-2 της πρώτης περιόδου μετατράπηκε σε 6-2 στη λήξη του ημιχρόνου. Μάλιστα στις αρχές της τρίτης περιόδου η διαφορά έφτασε μέχρι και στα 5 γκολ (7-2), όμως η Εθνική μας ομάδα απάντησε με σερί 3-0 και βρέθηκε πίσω με 7-5 με τη συμπλήρωση 24 λεπτών αγώνα.

Στην τελευταία περίοδο η Ιταλία κατάφερε να διατηρεί το προβάδισμα των δύο γκολ, με την Εθνική μας να μειώνει για πρώτη φορά τη διαφορά στην ελάχιστη τιμή της (9-8), 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Στην αποστολή συμμετείχε και η Χριστίνα Τσουκαλά που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, καθώς και η συνεργάτιδα του Γιώργου Μορφέση, Αγγελική Γερόλυμου, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και ο διεθνής διαιτητής Νίκος Μπουδραμής.

Στο άλλο παιχνίδι η Ισπανία επιβλήθηκε της Ρωσίας με 13-9.

ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 9-8

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-0, 1-3, 2-3

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Κότσια, Διαμαντοπούλου Β. , Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου, Ασημάκη, Πρωτοπαπά, Χυδηριώτη, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ελ., Ξενάκη, Διαμαντοπούλου Χρ.

Τελική Βαθμολογία

Ιταλία 9 (29-26)

Ισπανία 6 (32-25)

Ελλάδα 3 (28-30)

Ρωσία 0 (29-37)

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ