ΠΟΛΟ

Ηλιούπολη και Ηλυσιακός στο γκρουπ ανόδου της Α2

Ηλιούπολη και Ηλυσιακός στο γκρουπ ανόδου της Α2
INTIME SPORTS

Με την Ηλιούπολη και τον Ηλυσιακό να παίρνουν τις δύο πρώτες θέσεις ολοκληρώθηκε ο όμιλος της Κρήτης στην Α2 πόλο ανδρών. Συμπληρώθηκαν τα γκρουπ ανόδου και υποβιβασμού.

Ο ΓΣ Ηλιούπολης και ο Ηλυσιακός είναι οι δύο ομάδες που συμπληρώνουν το παζλ των έξι ομάδων του Ομίλου Ανόδου της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Ανδρών, καθώς αυτές προκρίθηκαν από τους αγώνες του εναπομείναντα Ομίλου Κρήτης του Β΄γύρου της Α' φάσης που ολοκληρώθηκαν απόψε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Ο ΓΣ Ηλιούπολης πήρε την πρωτιά στον Όμιλο, ενώ ο Ηλυσιακός ευνοήθηκε στην ισοβαθμία στη 2η θέση με τον ΝΟ Χανίων, καθώς είχε καλύτερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Έτσι ο ιστορικός ΝΟ Χανίων μένει εκτός μάχης της διεκδίκησης ανόδου και θα παίξει στον Όμιλο Καθόδου για την παραμονή.

Έτσι, οι έξι ομάδες που έχουν προκιθεί στον Όμιλο Ανόδου είναι: ΝΑΟ Κέρκυρας, ΝΟ Χαλκίδας, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Πατρών, ΓΣ Ηλιούπολης και Ηλυσιακός, ενώ στον Όμιλο Καθόδου θα αγωνιστούν: ΟΥΚ Βόλου, ΝΕ Λαμίας, ΝΟΒΑ, Ιωνικός Νίκαιας, Μίλων, Νηρέας Γέρακα, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύνου και ΟΦΗ. Οι αγώνες και για τους δύο Ομίλους της Τελικής φάσης (Ανόδου και Καθόδου) θα γίνουν 29-31 Μαϊου (Α’ Γύρος) και 17-19 Ιουλίου (Β’ Γύρος).

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και η Τελική βαθμολογία του Ομίλου Κρήτης:

ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (Κολυμβητήριο Ηρακλείου):

ΓΣ Ηλιούπολης - ΝΟ Χανίων 7-6, Ηλυσιακός - ΟΦΗ 15-13, ΝΟ Ρεθύμνου - ΓΣ Ηλιούπολης 8-7, ΝΟ Χανίων - Ηλυσιακός 8-7, Ηλυσιακός - ΝΟ Ρεθύμνου 12-5, ΟΦΗ - ΝΟ Χανίων 3-10, ΓΣ Ηλιούπολης - Ηλυσιακός 14-9, ΝΟ Ρεθύμνου - ΟΦΗ 4-4.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΓΣ Ηλιούπολης 17

2. Ηλυσιακός 16

...............................................

3. ΝΟ Χανίων 16

4. ΝΟ Ρεθύμνου 5

5. ΟΦΗ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ