ΠΟΛΟ

Η απάντηση της ΚΟΕ

Η απάντηση της ΚΟΕ
INTIME SPORTS

Με ανακοίνωσή της η ΚΟΕ τοποθετείται στα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με τις αποχωρήσεις από την Εθνική ομάδα πόλο του Χρήστου Αφρουδάκη και Μανώλη Μυλωνάκη και τα όσα ακολούθησαν αυτές.

Τη δική της απάντηση έδωσε η ΚΟΕ στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Η απόσυρση του Χρήστου Αφρουδάκη από την Εθνική, την οποία ακολούθησε και ο Μανώλης Μυλωνάκης, σε συνδυασμό με τις τοποθετήσεις των δύο αθλητών, αλλά και άλλων συναθλητών τους, έχει φέρει αναταραχή στο ελληνικό πόλο την ώρα που η ΚΟΕ κάνει λόγο για ψευδολόγους στην ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ: "Με λύπη διαπιστώνουμε ότι, τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται σε εφαρμογή άλλη μια επιχείρηση δημιουργίας εικονικών εντυπώσεων, συνοδευόμενη μάλιστα και από αήθη πρακτική που άπτεται άλλης πλέον αντιμετώπισης.

Παραμονές του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών με τη Ρουμανία, στην πρεμιέρα του φετινού World League, οι γνωστοί – άγνωστοι ξαναβγαίνουν από τα καβούκια τους για να σκορπίσουν απωθημένα, με χολή και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς.

Με αιτιολογία τις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Σάκη Κεχαγιά, προχωρούν σε επιθέσεις που προσβάλουν πάνω απ’ όλα τη νοημοσύνη εκείνων που και γνώση έχουν αλλά και θύμηση.

Σε πλήρη ταύτιση με τους … χορηγούς τους, κάποιοι άλλοι, επιχειρούν να μηδενίσουν και να απαξιώσουν, με χαρακτηριστική ευκολία και μάλιστα χωρίς ίχνος ντροπής για τον οχετό της ψευδολογίας τους.

Διαβεβαιώνουμε όλους αυτούς, αλλά και την ευρύτερη κοινή γνώμη, ότι ο κόπος τους είναι μάταιος. Οι φύλακες έχουν γνώση.

Το γνωρίζουν άλλωστε πολύ καλά και οι διάφοροι «ανησυχούντες», γι αυτό και επιδίδονται σε μια τακτική που πάνω απ’ όλα τους εκθέτει με χαρακτηριστικό τρόπο.

Όλοι τους θα πάρουν τις απαντήσεις εκείνες που χρειάζονται εκεί και όταν πρέπει. Τα… όργανα θα παίξουν στην ώρα τους.

ΥΓ1: Η συμμετοχή σε μια Εθνική ομάδα, δεν είναι προαπαιτούμενο, ούτε αλά καρτ, ούτε κατοχυρώνεται εσαεί. Αντιθέτως αποτελεί υποχρέωση και καθήκον, για τους αθλητές που καλούνται να την υπηρετήσουν, τιμώντας έτσι το εθνόσημο και την πατρίδα τους, χωρίς υστεροβουλία.

ΥΓ2: Τα αναφερόμενα ως «δηλώσεις» του Προέδρου της ΚΟΕ, ασφαλώς και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι διαφορετικό να μην επιθυμείς να τοποθετηθείς σε κάτι, από του να σου χρεώνουν λόγια σου ως «δηλώσεις» …

ΥΓ3: Η ανάρτηση ψευδούς προφίλ του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών στο Facebook, για να λιβελογραφούν γραφικοί και πονεμένοι, καθώς και τα κατάπτυστα σχόλια με το όνομα δήθεν ομοσπονδιακής μας προπονήτριας, προφανώς και περιποιούν τιμή στο σίριαλ των λιβελογραφημάτων …".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ