ΠΟΛΟ

Η Αντωνάκου κρέμασε το σκουφάκι της

Η Αντωνάκου κρέμασε το σκουφάκι της
INTIME SPORTS

Την αποχώρηση της από την ενεργό δράση ανακοίνωσε η Σταυρούλα Αντωνάκου. Έχει εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά.

Ένα 24ωρο μετά την τρίτη επέτειο από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σαγκάης η Σταυρούλα Αντωνάκου ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την ενεργό δράση.

Η πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και του Εθνικού αγωνίστηκε χρόνια και εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να βοηθά το άθλημα που αγάπησε.

Εξελέγη δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά με τον συνδυασμό του εκλεγμένου Δημάρχου, Γιάννη Μώραλη.

Η Αντωνάκου έγραψε στο Facebook:

" Έφτασε η ώρα για το μεγαλύτερο αντίο της ζωής μου ως τώρα. Μετά από 18 χρόνια στις πισίνες και μια καριέρα γεμάτη από μεγάλες χαρές, επιτυχίες, λύπες, φιλίες, συγκρούσεις, αναγνώριση, απογοητεύσεις, τίτλους, προσωπικές διακρίσεις. Σταματάω από την ενεργό δράση...

έχοντας ένα γεμάτο αγωνιστικό παρελθόν, τερματίζω την καριέρα μου σαν παγκόσμια πρωταθλήτρια-2 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας-με 2 χάλκινα πανευρωπαϊκά μετάλλια νεανίδων-2 ασημένια πανευρωπαϊκά γυναικών-2 χάλκινα μετάλλια σε παγκόσμια κύπελλα-Ολυμπιονίκης-πρώτη σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 Γυναικών, έχοντας την τιμή να έχω συνεργαστεί με σπουδαίες συναθλήτριες, σπουδαίους προπονητές και σπουδαίους ανθρώπους.

Θα είμαι πάντα κοντά στο χώρο του γυναικείο πόλο, γιατί μου πρόσφερε απλόχερα τόσα υπέροχα πράγματα και συναισθήματα που στο μέλλον ελπίζω να βοηθήσω, έστω και λίγο, ώστε αυτό το άθλημα να καταφέρει να επιβιώσει και να αναπτυχθεί όπως του αξίζει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ