ΠΟΛΟ

Η υπόκλιση της Αντωνάκου στη Μανωλιουδάκη

Η υπόκλιση της Αντωνάκου στη Μανωλιουδάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Σταυρούλα Αντωνάκου μέσα από την προσωπική σελίδα στο Facebook υποκλίθηκε στη Φιλιώ Μανωλιουδάκη που έπαιξε κόντρα στην Πάντοβα με σπασμένο πλευρό.

Εδώ και σχεδόν τρία χρόνια η Σταυρούλα Αντωνάκου έχει κρεμάσει το σκουφάκι της. Στη μεγάλη καριέρα της αποτέλεσε μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών, ενώ επί σειρά ετών αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό.

Στην πορεία της με το ερυθρόλευκο σκουφάκι υπήρξε συμπαίκτρια με τη νυν αρχηγό του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Το απόγευμα του Σαββάτου (11/3) τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη προκρίθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Final 4 της Euro League αφού επιβλήθηκαν στα πέναλτι επί της Πάντοβα με 11-10 (8-8 κ.δ.). Η Σταυρούλα Αντωνάκου ήταν εκείνη η οποία σχολίαζε την αναμέτρηση για χάρη της NOVA.

Λίγες ώρες αργότερα ανέβασε στην προσωπική της σελίδα ένα μήνυμα αποθέωσης για τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη και για το γεγονός ότι ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας σπάσει το πλευρό της.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην προσωπική σελίδα: "Θα σας πω μια σύντομη ιστορία. Παίζεις αγώνα, αντίπαλη σου ρίχνει κλωτσιά και σου σπάει, κυριολεκτικά, ένα πλευρό. Συνεχίζεις παίζεις όλο τον αγώνα. Πανηγυρίζεις αμέσως μετά με τους φιλάθλους την πρόκριση της ομάδας σου στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πας στα αποδυτήρια, με ψυχραιμία λες, θα πεταχτώ στο νοσοκομείο, γιατί μάλλον έχω σπάσει πλευρά... χαμογελώντας πάντα...

Όλο το βράδυ δεν κοιμάσαι απ τον πόνο,αλλά πάλι δεν λες τίποτα σχεδόν σε κανέναν! Ποια είσαι;;; ΕΙΣΑΙ Η ΑΡΧΗΓΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και γι αυτό έχεις σηκώσει ήδη δυο Ευρωπαικά (και αλλά πολλά).Proud for you my girl,my captain"

Δείτε το σχετικό post:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ