ΠΟΛΟ

Η Βουλιαγμένη στον τελικό, νίκησε με 11-7 τον Εθνικό

Η Βουλιαγμένη στον τελικό, νίκησε με 11-7 τον Εθνικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Βρίσκοντας λύσεις σε όλα τα κρίσιμα σημεία η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 11-7 επί του Εθνικού και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου στο πόλο ανδρών.

Τον αντίπαλο του στον τελικό του Κυπέλλου έμαθε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού με 14-2. Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 11-7 επί του Εθνικού και θα αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους στον τελικό του Σαββάτου (28/5, 18.00).

Ο ΝΟΒ για να φτάσει σε αυτή την χρειάστηκε να πετύχει ορισμένα σημαντικά γκολ σε κρίσιμα σημεία του αγώνα για να καταβάλει την αντίσταση του μαχητικού Εθνικού.

Η εικόνα του αγώνα ήταν αυτή που περιμέναμε πάνω κάτω. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με αρκετή νευρικότητα το παιχνίδι και έκαναν πολλά λάθη. Το μοναδικό γκολ του πρώτου οκταλέπτου πέτυχε ο Παπαδόγκωνας με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες.

Στη συνέχεια του αγώνα είχαμε πολλές αποβολές κερδισμένες εκατέρωθεν, αλλά τόσο η Βουλιαγμένη όσο και ο Εθνικός ήταν απελπιστικά άστοχοι. Με γκολ του Καπότση στον παραπάνω ο ΝΟΒ προηγήθηκε με 3-1, ο Χαραλαμπόπουλος μείωσε για να έρθει ο Μάνθος Βουλγαράκης με ένα γκολ στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου να κάνει το 4-2.

Ο Δελαγραμμάτικας και ο Καλαϊτζής έδωσαν διαφορά τεσσάρων γκολ στο ΝΟΒ την οποία και διατήρησε στη συνέχεια η ομάδα της Βουλιαγμένης και παρά την αντεπίθεση του Εθνικού στο τέταρτο οκτάλεπτο έφτασε στη νίκη με 11-7

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης

Εθνικός - Βουλιαγμένη 7-11

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-3, 2-4, 3-3

Εθνικός: Αργυρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος 2, Μπεριστιάνος, Μίσιτς, Ν. Κόχειλας, Χατζηκυριακάκης

Βουλιαγμένη: Παπαδόγκωνα, Δελαγραμμάτικας 2, Καπότσης 2. Βουλγαράκης 2, Καλαϊτζής 2, Χρυσοσπάθης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ