ΠΟΛΟ

Η θέση του Ολυμπιακού για την ένταξη της Κώτσια στη Βουλιαγμένη

Η θέση του Ολυμπιακού για την ένταξη της Κώτσια στη Βουλιαγμένη

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πήρε θέση για τη μετεγγραφή της Χριστίνας Κώτσια στη Βουλιαγμένη, τονίζοντας ότι ουδέποτε υποβλήθηκε σχετικό αίτημα από το Ν.Ο.Β. και πως επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

Την δική του θέση για τη μετακίνηση της Χριστίνας Κώτσια στη Βουλιαγμένη γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι την πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ, πως ουδέποτε τέθηκε σχετικό αίτημα εκ μέρους του Ν.Ο.Β. ή της αθλήτριας και πως επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πληροφορηθήκαμε με έκπληξη ότι ο Ν.Ο.Β. ανακοίνωσε την ένταξη στη δύναμή του της αθλήτριας μας της υδατοσφαίρισης, Χριστίνας Κώτσια, παρότι ουδέποτε μας υποβλήθηκε σχετικό αίτημα τόσο εκ μέρους του Ν.Ο.Β., όσο και εκ μέρους της αθλήτριας μας, με την οποία οι σχέσεις μας συνεχώς και πάντα υπήρξαν αγαστές. Αγνοούμε τη νομική βάση την οποία θα επικαλεστεί ο Ν.Ο.Β. για την έγκριση της πιο πάνω μεταγραφής, σε κάθε όμως περίπτωση επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματός μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ