ΠΟΛΟ

Η Σερβία αντίπαλος της Εθνικής στον ημιτελικό

Η Σερβία αντίπαλος της Εθνικής στον ημιτελικό

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και ξύλο η Σερβία επιβλήθηκε με 17-9 επί της Ιταλίας και θα είναι αντίπαλος της Ελλάδας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων ανδρών στο πόλο.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Σερβία ήταν η μεγάλη νικήτρια στον άλλο προημιτελικό. Οι διοργανωτές δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην Ιταλία και πήραν τη νίκη με 17-9 που τους φέρνει αντίπαλους της Εθνικής στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων ανδρών στο πόλο που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Οι Σέρβοι ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ και παρά τις προσπάθειες των Ιταλών έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση.

Οι Ιταλοί πήραν για πρώτη και τελευταία φορά όταν προηγήθηκαν με 2-1 με τον Ματσιόνι. Από εκεί και πέρα οι Σέρβοι ήταν συνεχώς μπροστά και με εξαίρεση δύο φορές που οι αντίπαλοι τους κατάφεραν να μειώσουν στο γκολ, δεν ένιωσαν καμία απειλή.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τα πολλά νεύρα που είχαν οι παίκτες των δύο ομάδων με την κατάσταση να ξεφεύγει δύο λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Ματσιόνι και Ντράσοβιτς ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να αποβληθούν αμφότεροι από το ματς με τα πράγματα να ηρεμούν με την παρέμβαση των συμπαικτών τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ημιτελικός ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/8, 19.40).

Σερβία - Ιταλία 17-9

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 4-2, 5-3

Σερβία: Τάνκοσιτς 2, Λούκιτς 2, Βούτσινιτς 4, Γκβζντάνοβιτς 1, Ντράσοβιτς 3, Τόχολι 2, Ράντονιτς 2, Βέλκιτς 1

Ιταλία: Κανέλα 1, Μετσαρόμπα 1, Γκουΐντι 1, Γκεράτο 2, Ματσιόνι 1, Μάντσι 2, Νοβάρα 1

Δείτε το βίντεο με την ένταση στο ματς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ