ΠΟΛΟ

Η πρώτη "ναυμαχία" στο Λαιμό

Η πρώτη "ναυμαχία" στο Λαιμό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Βουλιαγμένη υποδέχεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού τον Ολυμπιακό στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής χρονιάς στην Α1 πόλο των γυναικών.

Φέτος αναμένεται να βαρεθούμε να βλέπουμε αυτές τις δύο ομάδες να παίζουν μεταξύ τους, αλλά το απόγευμα θα έχουμε μία πρώτη γεύση από τι να περιμένουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Η ενισχυμένη Βουλιαγμένη υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο του Λαιμού και περιμένουμε να δούμε την πρώτη δυνατή μονομαχία ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της Α1 πόλο των γυναικών.

Η Αλεξία Καμμένου έχει στήσει μία ομάδα η οποία δεν έχει πλέον ως σημείο αναφοράς τη Αντιγόνη Ρουμπέση η οποία αποχώρησε από τις πισίνες, ωστόσο έδειξε ότι διαθέτει ένα καλό σύνολο. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με την Αλεξάνδρα Ασημάκη, αντίθετα θα απουσιάσει και πάλι η Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Η αρχηγός των ερυθρόλευκων δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού της και θα μείνει εκτός.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βουλιαγμένη 3

2. Ολυμπιακός 3

3. Εθνικός 0

4. Ρέθυμνο 0

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (2η)

Σάββατο 29/10

16.30 ΝΟ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός

17.00 Εθνικός - ΝΟ Ρεθύμνου

Το ενδιαφέρον στο Ιλίσιο

Στο δεύτερο όμιλο το ματς που έχει ίσως μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τη ΝΕ Πατρών. Δύο ομάδες οι οποίες στην πορεία της χρονιάς θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Στο άλλο παιχνίδι η φορμαρισμένη Γλυφάδα υποδέχεται τον Τρίτωνα. Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο το 2/2.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΟ Γλυφάδας 3

Τρίτων Αμαρουσίου 3

Ηλυσιακός 0

ΝΕ Πατρών 0

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (2η)

Σάββατο 29/10

16.30 ΑΝΟ Γλυφάδας - Τρίτων Αμαρουσίου

19.30 Ηλυσιακός - ΝΕ Πατρών

Photo credits: Actions images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ