ΠΟΛΟ

Η μισή Ευρώπη θέλει τον Γούνα, στο κόλπο και ο Ολυμπιακός

Η μισή Ευρώπη θέλει τον Γούνα, στο κόλπο και ο Ολυμπιακός

Μεταγραφικό "μήλον της έριδος" για μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες είναι ο κορυφαίος ξένος του καμπιονάτο, Αλέξανδρος Γούνας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός.

"Σφάζονται" στα πόδια του καλύτερου ξένου πολίστα του ιταλικού πρωταθλήματος, Αλέξανδρου Γούνα, οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης, επιπέδου Champions League, που προσφέρουν "γη και ύδωρ" για να τον αποκτήσουν.

Ο 28χρονος διεθνής Έλληνας περιφερειακός, που έκανε μια φανταστική χρονιά στο καμπιονάτο με το σκουφάκι της Σαβόνα, έχοντας αναδειχθεί δεύτερος σκόρερ με 66 γκολ και έχοντας πάρει το "όσκαρ" του καλύτερου ξένου παίκτη, έχει δεχτεί σοβαρές και δελεαστικές προτάσεις από τις ιταλικές Μπρέσια και Κανοτιέρι Νάπολι, αλλά και από τη Σαβόνα, που θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Επίσης έχουν ενδιαφερθεί και του έχουν κάνει πρόταση για να τον αποκτήσουν οι γερμανικές Αννόβερο και Σπαντάου Βερολίνου, η ουγγρική OSC, η ρωσική Καζάν και -κατά πληροφορίες- εσχάτως και η πρώην ομάδα του, ο Ολυμπιακός.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν διακαώς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και να αποσπάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την υπογραφή του, αλλά εκείνος βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές, λίγο πριν την ένταξή του στην προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας και δηλώνει ότι μελετά προσεχτικά όλα τα ενδεχόμενα.

Υπόσχεται, δε, να ανακοινώσει την απόφασή του μέσα στην προσεχή εβδομάδα, αφού λάβει υπόψη του όλα τα δεδομένα για το μέλλον της καριέρας του και της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ