ΠΟΛΟ

Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για το Παγκόσμιο του Βόλου

Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για το Παγκόσμιο του Βόλου

Ο Στέφανος Λέανδρος ανακοίνωσε τις 13 παίκτριές του για την αποστολή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον Βόλο.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών, που θα διεξαχθεί 3-9 Σεπτεμβρίου στο Βόλο, με διοργανώτρια την ΚΟΕ και συνδιοργανωτές τον Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η Εθνική Ελλάδας ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τους αγώνες στο κοινό καμπ με τις ΗΠΑ στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, που θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει επίσης φιλικά με Ολλανδία και Καναδά, που έχουν φτάσει στην Αθήνα. Την Πέμπτη, η αποστολή θα αναχωρήσει για τον Βόλο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Στέφανος Λέανδρος, ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης τις 13 εκλεκτές που θα συνθέσουν την ομάδα για το Παγκόσμιο.

Πρόκειται για τις Ιωάννα Σταματοπούλου, Σταυρούλα Δουρέκα (τερματοφύλακες), Ελένη Ξενάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Μαρία Πάτρα, Κατερίνα Μιχαηλίδου, Μαριαλένα Σελετοπούλου, Ιφιγένεια Μαυρωτά και Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.

Την αποστολή θα συνοδεύουν, εκτός από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ο συνεργάτης του, Άγγελος Γαρελίδης, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη, ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Μορφέσης και η έφορος και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Βασιλική Αρβανιτοπούλου (ως αρχηγός της αποστολής).

Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνονται οι εργασίες στην εγκατάσταση του κολυμβητηρίου του Βόλου, όπου θα γίνουν οι αγώνες.

Η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο του Βόλου. Η τεχνική σύσκεψη για τους αγώνες, εξάλλου, θα γίνει το Σάββατο στις 16:30 στο ξενοδοχείο "Volos Palace" (μισή ώρα νωρίτερα από την αρχικά προγραμματισμένη ώρα), ενώ την ίδια μέρα στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η Τελετή Έναρξης στην παραλία του Βόλου.

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας βρίσκεται στον 2ο όμιλο του Παγκοσμίου, με αντιπάλους τις Αυστραλία, Νότια Αφρική, Κίνα.

Οι άλλοι τρεις όμιλοι

1ος όμιλος: Ιαπωνία, Ρωσία, Ουγγαρία, Ολλανδία

3ος όμιλος: Ιταλία, Καναδάς, Σερβία, Σλοβακία

4ος όμιλος: Ισπανία, Κροατία, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ

Το πρόγραμμα της Ελλάδας

Κυριακή 3/9: 20.00 Αυστραλία – Ελλάδα

Δευτέρα 4/9: 20.00 Ελλάδα – Νότια Αφρική

Τρίτη 5/9: 20.00 Κίνα – Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ