ΠΟΛΟ

Η 13αδα της Εθνικής Εφήβων για το Μεσογειακό Κύπελλο

Η 13αδα της Εθνικής Εφήβων για το Μεσογειακό Κύπελλο

Την Τετάρτη αναχωρεί η Εθνική πόλο Εφήβων για το Νίκσιτς, όπου θα διεξαχθεί το Μεσογειακό Κύπελλο. Η 13μελής αποστολή του Δημήτρη Κραβαρίτη.

Για το Μαυροβούνιο αναχωρεί την Τετάρτη η Εθνική πόλο των Εφήβων, για τη συμμετοχή της στο Μεσογειακό Κύπελλο – Comen Cup υδατοσφαίρισης (24-27/8), που θα διεξαχθεί στη πόλη Νίκσιτς.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται στο 4ο όμιλο μαζί με την Ισπανία και τη Γαλλία.

Τον 1ο όμιλο συνθέτουν Ιταλία, Μαυροβούνιο και Ρουμανία, τον 2ο όμιλο Σερβία, Ρωσία και Γερμανία, ενώ τον 3ο Κροατία, Ουγγαρία και Αυστραλία.

Την αποστολή της Εθνικής απαρτίζουν οι εξής Σταύρος Μανθογιάννης (Ολυμπιακός), Ούγκο Πιόβαν (ΝΟ Βουλιαγμένης), Διονύσης Μπραϊμης (Ολυμπιακός), Νίκος Παπανικολάου (ΑΝΟ Γλυφάδας), Δημήτρης Πετρόπουλος (Ολυμπιακός), Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος (Ολυμπιακός), Μιχάλης Γωνιωτάκης (ΑΟ Π. Φαλήρου), Παναγιώτης Αποστολάκης (ΝΟ Χανίων), Κωνσταντίνος Κουλούρης (ΠΑΟΚ), Θοδωρής Πάτερος (ΝΟ Βουλιαγμένης), Αλέξανδρος Αλαμάνος (Ολυμπιακός), Δημήτρης Δήμου (ΝΟ Βουλιαγμένης) και Νίκος Κουρούβανης (ΝΟ Βουλιαγμένης).

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κραβαρίτης, ο βοηθός προπονητή Θανάσης Πλατανίτης, ο φυσιοθεραπευτής Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος και ο διαιτητής Ηλίας Δαμιανάκης. Αρχηγός αποστολής θα είναι ο Λάζαρος Αντωνιάδης.

Η πρεμιέρα των αγώνων είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, με την Εθνική να αντιμετωπίζει στις 20:10 τη Γαλλία.

Κραβαρίτης: "Πρόβα τζενεράλε για το Ευρωπαϊκό"

Ο προπονητής Δημήτρης Κραβαρίτης, με δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, μίλησε για το τουρνουά, το χαρακτήρισε πρόβα τζενεράλε για το προσεχές Ευρωπαϊκό.

"Το Μεσογειακό Κύπελλο αποτελεί μία πρόβα τζεράλε εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στη Μάλτα σε λίγες μέρες, αλλά και για να διαπιστώσουμε τι βαθμό αγωνιστικότητας έχουμε. Ουσιαστικά, για τα παιδιά αυτά θα είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση, με το μέλλον να είναι μπροστά τους για τα επόμενα χρόνια. Από το τουρνουά αυτό θα βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα και θα πάμε τον Σεπτέμβριο στο Ευρωπαϊκό για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Το πρόγραμμα των αγώνων

Πέμπτη 24 Αυγούστου

17:30 Σερβία – Γερμανία

18:50 Κροατία – Αυστραλία

20:10 ΕΛΛΑΔΑ – Γαλλία

21:45 Μαυροβούνιο – Ρουμανία

Παρασκευή 25 Αυγούστου

10:00 Ρωσία – Σερβία

11:20 Αυστραλία – Ουγγαρία

12:40 Γαλλία – Ισπανία

14:00 Ιταλία – Ρουμανία

17:30 Γερμανία – Ρωσία

18:50 Ουγγαρία – Κροατία

20:10 ΕΛΛΑΔΑ – Ισπανία

21:30 Ιταλία - Μαυροβούνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ