ΠΟΛΟ

Η 13άδα για τη Γερμανία

Η 13άδα για τη Γερμανία

Ο Γιώργος Μορφέσης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών με την αντίστοιχη της Γερμανίας.

Την 13άδα που θα συγκροτήσει την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών στο Κρέφελντ για τον αγώνα με τη Γερμανία, ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, με την ολοκλήρωση του διήμερου καμπ προετοιμασίας .

Στο Ντίσελντορφ και από εκεί στο Κρέφελντ οδικώς (30χλμ), μεταβαίνουν αύριο (15/12) το πρωί (η πτήση στις 08.40), οι: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη.

Μαζί τους αύριο μεταβαίνουν στη Γερμανία ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Στέφανος Λέανδρος, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και η έφορος Βασιλική Αρβανιτοπούλου.

Ο Γιώργος Μορφέσης θα μεταβεί το πρωί της Τρίτης με την ίδια πτήση, αφού αύριο το βράδυ τιμάται στη Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού για το 2014, στο ΣΕΦ από τον ΠΣΑΤ.

Το παιχνίδι με τη Γερμανία, για την 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης στο Γουόρλντ Λιγκ, θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (19.30 τοπική ώρα) με διαιτητές τον Κριστόφ Βανέμς (Γαλλία) και την Γκαμπριέλα Βαρκόνι (Ουγγαρία). Παρατηρητής από πλευράς Fina ο Νικολάι Φιρόϊου (Γερμανία).

Στην πρεμιέρα των αγώνων του B’ Ομίλου Ευρώπης (25/11), η Εθνική μας ηττήθηκε (11-12) στον Πειραιά από την Ολλανδία, όπως και η Γερμανία από την Ισπανία (6-18) στη Βαρκελώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ