ΠΟΛΟ

Γούνας: "Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο"

Greece's Alex Gounas reacts after scoring against Brazil during a men's water polo preliminary round match at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Aug. 12, 2016. (AP Photo/Sergei Grits)
Greece's Alex Gounas reacts after scoring against Brazil during a men's water polo preliminary round match at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Aug. 12, 2016. (AP Photo/Sergei Grits) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το χθεσινό (15/11) παιχνίδι απέναντι στην Κροατία στην πρεμιέρα της στο World League μίλησε ο Αλέξανδρος Γούνας, τονίζοντας ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ότι η πρόκριση γίνεται μεν δύσκολη, όχι όμως ακατόρθωτη.

Για το χθεσινό (15/11) παιχνίδι απέναντι στην Εθνική ομάδα της Κροατίας ( 11-6) στην πρεμιέρα της στο World League μίλησε ο Αλέξανδρος Γούνας, τονίζοντας ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ότι η πρόκριση γίνεται μεν δύσκολη, όχι όμως ακατόρθωτη. Παράλληλα επεσήμανε το γεγονός ότι οι ίδιοι οι αθλητές ήταν οι πρώτοι που δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοσή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Δεν μείναμε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας. Δεν πήγαμε όπως κι εμείς οι ίδιοι θα θέλαμε. Δυστυχώς οι Κροάτες ξέφυγαν στο σκορ στο δεύτερο οκτάλεπτο και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να κλείσουμε την ψαλίδα στην συνέχεια. Υπήρξε μεν αντίδραση σε κάποια σημεία, αλλά δεν κάναμε αυτό που θέλαμε. Ελπίζω στην Αθήνα να είμαστε καλύτεροι και να καταφέρουμε να τους κερδίσουμε. Τέτοιες ομάδες, παγκόσμιας κλάσης, πρέπει να τις κερδίσουμε ώστε να ανεβαίνει το γόητρό μας".

Για την πρόκριση στην τελική φάση: "Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και έτσι πρέπει να το κοιτάμε. Πρέπει να προσέξουμε και με την Γαλλία και με την Ολλανδία, αλλά ξέρουμε ότι είναι σε διαφορετικό επίπεδο από τους Κροάτες και από εμάς. Γνωρίζουμε ότι η πρόκριση είναι δύσκολη μετά το χθεσινό παιχνίδι, όχι όμως ακατόρθωτη. Τίποτα στον αθλητισμό δεν είναι ακατόρθωτο".

Για το πως επηρέασαν οι απουσίες την Εθνική ομάδα: "Σίγουρα ο Χρήστος (Αφρουδάκης) και ο Μανώλης (Μυλωνάκης) είναι παίκτες εξαιρετικοί, αναγνωρισμένοι στο παγκόσμιο στερέωμα. Χθες είχαμε την παρουσία πολλών νέων παιδιών στην Εθνική. Το θέμα είναι να βρούμε την χημεία μεταξύ μας. Όλα τα πράγματα θέλουν χρόνο και θα δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ