ΠΟΛΟ

Γνώριμοι αντίπαλοι για Ολυμπιακό

Γνώριμοι αντίπαλοι για Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Η ισπανική Μπαρτσελονέτα και η ουγγρική Έγκερ βρίσκονται και πάλι στον όμιλο της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Νωρίτερα από ότι περιμένει θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη. Οι νταμπλούχοι κληρώθηκαν στον Α' Όμιλο του Champions League με τη Μπαρτσελονέτα, η οποία θα φιλοξενήσει και φέτος το Final-6.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βάλει στόχο την πρόκριση φέτος και θα διεκδικήσουν ένα από τα δύο εισιτήρια (σ.σ. το τρίτο το έχει ήδη η Μπαρτσελονέτα ως οικοδέσποινα) με αντιπάλους την ενισχυμένη πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Έγκερ, τη δευτεραθλήτρια Ιταλίας Μπρέσια και δύο ομάδες που θα αναδειχθούν από τα προκριματικά (σ.σ. οι νικητές των ζευγαριών Β και D).

Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες που διεκδικούν μια θέση είναι η Πριμόριε Ριέκα, η Προ Ρέκο, η ουγγρική Σόλνοκ και ο Ερυθρός Αστέρας. Οι όμιλοι θα κλείσουν στις 12 Νοεμβρίου.

Στον Β' Όμιλο κληρώθηκαν η Παρτίζαν, η Γιουγκ, η Σπαντάου, η Γαλατασαράι και δύο ομάδες από τα προκριματικά (σ.σ. οι νικητές των ζευγαριών A και C).

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 2 Μαΐου. Το Final-6 διεξάγεται από τις 28 έως τις 30 Μαΐου στη Βαρκελώνη.

Σχολιάζοντας την κλήρωση ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος στάθηκε στην παρουσία της Μπαρτσελονέτα, την οποία νίκησαν δύο φορές πέρυσι οι "ερυθρόλευκοι".

" Όταν ολοκληρωθεί το παζλ του ομίλου θα μπορούμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Δυστυχώς και φέτος έχουμε στον όμιλο μας την Μπαρτσελονέτα, η οποία μας κόβει ένα εισιτήριο πρόκρισης. Αυτό είναι μειονέκτημα για όλες τις ομάδες του ομίλου. Σίγουρα θα περιμένουμε από τα προκριματικά μια πολύ δυνατή ομάδα αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε με στόχο την πρόκριση".

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

1η (29/11): Μπρέσια-Ολυμπιακός

2η (17/12):Ολυμπιακός-Ομάδα από Προκριματικό

3η (14/1): Ομάδα από Προκριματικό-Ολυμπιακός

4η (28/1): Έγκερ-Ολυμπιακός

5η (11/2): Ολυμπιακός-Μπαρτσελονέτα

6η (4/3): Μπαρτσελονέτα-Ολυμπιακός

7η (25/3): Ολυμπιακός-Έγκερ

8η (8/4): Ολυμπιακός-Ομάδα από Προκριματικό

9η (18/4): Ομάδα από Προκριματικό-Ολυμπιακός

10η (2/5): Ολυμπιακός-Μπρέσια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ