ΠΟΛΟ

Γιορτή του πόλο με guest star Κοκκινάκη

Á1 ÊÁÔÇÃÏÑÉÁ / ALL STAR GAME 2017 (Eurokinissi Sports)
Á1 ÊÁÔÇÃÏÑÉÁ / ALL STAR GAME 2017 (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (03/06) το 2ο All Star Game του πόλο όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στο κατάμεστο κολυμβητήριο του Αλίμου. Guest Star o... Survivor Κοκκινάκης.

Με πλήθος κόσμου στις κερκίδες και εντυπωσιακές φάσεις εντός του αγωνιστικού χώρου πραγματοποιήθηκε το δεύτερο All Star Game υδατοσφαίρισης Ανδρών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης υπό την αιγίδα της ΚΟΕ.

Ο ΣΕΑΥ απέδειξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ότι γνωρίζει καλά πως μπορεί να πραγματοποιήσει μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση και να φέρει πιο κοντά τους νεαρούς αθλητές στα ινδάλματά τους προβάλλοντας ταυτόχρονα το άθλημα που υπηρετεί.

Στο αμιγώς αγωνιστικό μέρος οι δύο ομάδες που σχηματίστηκαν και αποτελούνταν από αθλητές όσων έχουν γεννηθεί στη δεκαετία του 80' και σε όσους έχουν γεννηθεί στη δεκαετία του 90' αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 8-8.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο ΣΕΑΥ τίμησε τέσσερις σπουδαίους υδατοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την καριέρα τους πέρσι ή φέτος και που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στο ελληνικό και παγκόσμιο στερέωμα. Πρόκειται για τους Γιώργος Αφρουδάκη, Αντιγόνη Ρούμπεση, Γίωργο Ντόσκα και Αντώνη Βλοντάκη.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολούθησε ένας πρωτότυπος διαγωνισμός με εμπόδια εντός νερού, εκεί όπου ορισμένοι νεαροί αθλητές κληρώθηκαν τυχαία να αγωνιστούν και επέλεξαν τον All Star που επιθυμούσαν να αγωνιστούν ως ζευγάρι. Αυτοί που «επελέγησαν» από τα μικρά παιδιά ήταν οι Χριστόδουλος Κολόμβος, Χρήστος Αφρουδάκης, Θανάσης Χρυσοσπάθης και Γιάννης Φουντούλης.

Μέρος των εσόδων του All Star Game θα διατεθεί στην Παιδόπολη Αλίμου «Άγιος Ανδρέας», όπως ήδη ανακοίνωσε ο ΣΕΑΥ.

Á1 ÊÁÔÇÃÏÑÉÁ / ALL STAR GAME 2017 (Eurokinissi Sports)
Á1 ÊÁÔÇÃÏÑÉÁ / ALL STAR GAME 2017 (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Guest Star Κοκκινάκης

Μπορεί φέτος να μην αγωνίστηκε και το κυριότερο να μην βοήθησε τον Μυλωνάκη να κάνει τα αεροπλανικά του όμως αμέσως μετά την άφιξη του στην Ελλάδα ο Κώστας Κοκκινάκης βρέθηκε κοντά στο άθλημα που αγαπάει και το έχει υπηρετήσει κάτι παραπάνω δύο δεκαετίες.

Ο 41χρονος πολίστας αποχώρησε από το Survivor όπου συμμετείχε τους τελευταίους μήνες και έτσι πρόλαβε να παρευρεθεί στο All Star Game. Όπως ήταν φυσικό αρκετοί μικροί φίλοι του αθλήματος έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα με τον Κοκκινάκη να μη χαλάει χατήρι σε κανέναν.

Ομάδα 80’s – Ομάδα 90’s 8-8

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 2-2, 1-2

Για την ομάδα των 90’s αγωνίστηκαν: Τσαλκάνης, Κοπελιάδης, Νικολαΐδης 4, Γενηδουνιάς 1, Χρυσοσπάθης 2, Γούβης 1, Παπαναστασίου, Σκουμπάκης, Χατζηγούλας, Καπότσης, Τσαχιλίδης, Σολανάκης, Γαβαλάς.

Προπονητές της ομάδας ήταν οι Κώστας Λούδης και Δημήτρης Μάζης.

Για την ομάδα των 80’s έπαιξαν: Καραμπέτσος, Μυλωνάκης, Παπαδόγκωνας 1, Καρούντζος, Χατζηκυριακάκης 1, Φουντούλης, Αφρουδάκης, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μπεριστιάνος 2, Κατσαούνης, Φλέγκας

Προπονητές της ομάδας ήταν οι Φάνης Κουντουδιός και Πάνος Βέργος.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ