ΠΟΛΟ

Για την πρόκριση Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη

Για την πρόκριση Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη

Οι επαναληπτικοί προημιτελικοί της Euro League στο πόλο γυναικών διεξάγονται την Τετάρτη (11/3). Στο Κίρισι η Βουλιαγμένη, στο Ζέντες ο Ολυμπιακός.

Μετά από αναμονή σχεδόν ένα μήνα διεξάγονται την Τετάρτη (11/3) οι επαναληπτικοί προημιτελικοί της Euro League. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζέντες στην Ουγγαρία. Στον πρώτο αγώνα οι "ερυθρόλευκες" είχαν επικρατήσει 10-6 της ουγγρικής ομάδας, η οποία δεν είχε στη διάθεση της την Μπάρμπαρα Μπούικα. Η φουνταριστός του Ολυμπιακού το 2014 αναμένεται να αγωνιστεί την Τετάρτη (20.30).

Για την πρόκριση Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη

Στο γούρικο για την ελληνική υδατοσφαίριση Κίρισι αγωνίζεται η Βουλιαγμένη (18.00) κόντρα στην Κίνεφ. Η ομάδα του Κώστα Δήμου καλείται να πάρει τη νίκη με διαφορά δύο γκολ, προκειμένου να πάρει την πρόκριση της Euro League. Στο πρώτο παιχνίδι η Βουλιαγμένη είχε ηττηθεί με 10-9 στο "Παπαστράτειο". Αν δεν τα καταφέρει η Βουλιαγμένη, θα αγωνιστεί στο Final-4 του LEN Trophy (10-12/4).

Η Βουδαπέστη έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την ανάληψη του Final-4 της Euro League (24-26/4 οι ημερομηνίες) με την προϋυπόθεση πως η ομάδα της πόλης (UVSE) θα περάσει το εμπόδιο της ιταλικής Πάντοβα. Θεωρείται δύσκολο να αποκλειστεί, αφού στο πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία είχε νικήσει με 13-7.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται και η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, η ισπανική Σαμπαντέλ που φιλοξενεί την Ιμπέρια μετά το 8-8 στον πρώτο αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ