ΠΟΛΟ

Γεωργία - Ελλάδα 6-15

Γεωργία - Ελλάδα 6-15
INTIME SPORTS

Δίχως να συναντήσει κανένα πρόβλημα και παίζοντας εξαιρετική άμυνα στον παίκτη λιγότερο η Εθνική ομάδα πόλο επιβλήθηκε με 15-6 επί της Γεωργίας.

Την πρώτη της νίκη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πήρε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Μετά την ήττα από το ισχυρό Μαυροβούνιο η Ελλάδα επιβλήθηκε με 15-6 επί της Γεωργίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε από την αρχή ότι δεν είχε όρεξη για αστεία. Έτσι, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-0.

Ο Έλεζ κατάφερε να μειώσει προσωρινά πριν ο Δελακάς κάνει το 4-1 στον παίκτη παραπάνω, σκορ με το οποίο τελείωσε και η πρώτη περίοδος. Στο δεύτερο οκτάλεπτο και παρά την προσπάθεια ειδικά της διαιτητή από την Ολλανδία η Εθνική μας παίζοντας σχεδόν συνέχεια με παίκτη λιγότερο στην άμυνα κατάφερε όχι μόνο να βγάζει άμυνες, αλλά και να ανοίγει συνεχώς την ψαλίδα.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Φουντούλης που φόρτωνε συνεχώς τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ. Κάπως έτσι η διαφορά συνέχισε να μεγαλώνει και η εθνική μας πήγε στο ημίχρονο με το σκορ στο 10-2.

Κάπου εκεί η σεμνή τελετή είχε τελειώσει και το μόνο που έμενε ήταν να δούμε την τελική έκταση του σκορ. Ο Σάκης Κεχαγιάς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του βάζοντας και τον Στέφανο Γαλανόπουλο.

Τελικά η εθνική μας πήρε τη νίκη με 15-6 και την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Ρωσία.

Γεωργία - Ελλάδα 6-15

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-6, 3-3, 1-2

Γεωργία: Τσουμπουρίτζε, Καβταράντζε, Τσρεπούλια 1, Έλεζ 1, Ρουσισβίλι, Γιέλατσα, Κχβεντελιάνι 1, Μπαγκχατούρια, Ρούρουα 1, Γκεγκελασβίλι, Νικολεισβίλι, Φρανίτσεβιτς 2, Καπαναντζε

Ελλάδα: Τσαλκάνης, Κολόμβος 2, Μουρίκης, Ποντικέας, Τίγκας, Δελακάς 2, Μυλωνάκης 2, Βλαχόπουλος 1, Φουντούλης 6, Αφρουδάκης, Δερβίσης, Γούνας 2

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ