ΠΟΛΟ

Γερόλυμου: "Θέμα γοήτρου η νίκη με τη Ρωσία"

Γερόλυμου: "Θέμα γοήτρου η νίκη με τη Ρωσία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ως νίκη γοήτρου και άτυπη ρεβάνς είδαν τα κορίτσια της εθνικής ομάδας των γυναικών το παιχνίδι με τη Ρωσία (15-9), που διεξήχθη στο “Π. Καπαγέρωφ” του Πειραιά, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του world league.

Ως νίκη γοήτρου και άτυπη ρεβάνς, που φυσικά δεν μπορεί να επαναφέρει πίσω το χαμένο στόχο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες είδαν τα κορίτσια της εθνικής ομάδας των γυναικών το παιχνίδι με τη Ρωσία (15-9), που διεξήχθη στο “Π. Καπαγέρωφ” του Πειραιά, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του world league. Η εθνική ομάδα ήταν σαφώς καλύτερη από την αντίστοιχη της Ρωσίας, η οποία όμως παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προολυμπιακό τουρνουά.

Αγγελική Γερόλυμου- Βοηθός Προπονητή.

"Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε. Είναι και θέμα γοήτρου. Έχουμε διαγράψει το τελευταίο παιχνίδι του Προολυμπιακού Τουρνουά και κοιτάμε την επόμενη μέρα, η οποία ξεκίνησε από το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο κερδίσαμε. Όλοι πιστεύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να έχει μια καλή και ανοδική πορεία, φτάνοντας εκεί που της αξίζει. Βέβαια στον πρωταθλητισμό χρειάζεται και τύχη, αλλά πάνω απ’ όλα το κλειδί είναι η δουλειά, η συγκέντρωση και η πίστη. Διότι αν πιστέψεις ότι κάπου μπορείς να φτάσεις κάνεις τα πάντα για να τα καταφέρεις. Μπροστά μας έχουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017 που γίνεται στην Ουγγαρία. Υπάρχουν ανανεώσεις σ’ όλες τις ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Τώρα αν αυτό είναι μια θέση στην οκτάδα ή ένα μετάλλιο, ακόμα δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Εμείς θα δώσουμε το 100% ώστε να φτάσουμε την Ελλάδα όσο πιο ψηλά γίνεται".

Χριστίνα Κώτσια

"Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Σήμερα μπήκαμε χωρίς άγχος. Ήμασταν φανερά στεναχωρημένες και απογοητευμένες. Αλλά αποδείξαμε ότι αξίζαμε να ήμασταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είμαστε δεμένες μεταξύ μας. Αυτά τα τουρνουά βέβαια -ήταν η πρώτη μου φορά που βρισκόμουν σ’ ένα Προολυμπιακό - θέλουν μεν ικανότητα, άλλα όπως λέει κι ο κόουτς που συμφωνώ κι εγώ είναι και θέμα στιγμών. Μια στιγμή μπορεί να κατέβει ο θεός και κάτι να γίνει. Γιατί στο παιχνίδι με την Ρωσία πηγαίναμε πολύ καλά και ήταν αυτή η μία στιγμή, η οποία άλλαξε τα πάντα μέσα σ’ ένα δευτερόλεπτο".

Χριστίνα Τσουκαλά

"Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σημασία. Κι εμείς δεν μπήκαμε με καμία ψυχολογία αλλά και η ομάδα της Ρωσίας δεν ήταν πλήρης. Παίξανε όλα τα κορίτσια. Ήταν μια καλή εμφάνιση και τίποτα παραπάνω".

Χρυσή Διαμαντοπούλου

"Σίγουρα όσο περισσότερα παιχνίδια παίζουμε, τόσο καλύτερες θα γινόμαστε. Παρ' όλο που δεν είχε τόσο μεγάλη βαθμολογική αξία το παιχνίδι, πιστεύω πως έχουμε να κερδίσουμε πράγματα. Δεν σταματάει κάτι εδώ. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Η προσπάθεια συνεχίζεται και προχωράμε".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ