ΠΟΛΟ

Γεννηδουνιάς: "Εκατομμύρια συναισθήματα μέχρι τη νίκη"

Γεννηδουνιάς: "Εκατομμύρια συναισθήματα μέχρι τη νίκη"

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κώστα Γεννηδουνιά και του Χρήστου Αφρουδάκη, αλλά και των απογοητευμένων Αυστραλών μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

" Από την κόλαση στον παράδεισο"... Κλισέ, αλλά ταιριάζει στη συγκεκριμένη περίπτωση σε αυτή τη διαδρομή πήγαν και ήρθαν οι Έλληνες και οι Αυστραλοί κατά τη διάρκεια του συναρπαστικού προημιτελικού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Καζάν.

Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Κώστας Γεννηδουνιάς: (σ.σ. ήρθε από τον πάγκο και σημείωσε δύο γκολ) Άλλοι παίκτες στην ομάδα είναι σημαντικοί. Ορισμένοι που είναι πρωταγωνιστές δεν τα πήγαν καλά και οι υπόλοιποι πρέπει να βγούμε μπροστά. Πήρα τις πάσες από τους συμπαίκτες μου και έκανα αυτό που έπρεπε. Υπήρξαν ένα εκατομμύριο συναισθήματα, η επιθυμία για τη νίκη, το να κάθεται κανείς στον πάγκο είναι δέκα φορές δυσκολότερο από το να είσαι στον αγώνα. Το παιχνίδι τελείωσε, τώρα περνάμε στο επόμενο παιχνίδι".

Χρήστος Αφρουδάκης: "Ήταν ένα παιχνίδι με τόσα πολλά συναισθήματα, το σκορ άλλαξε αρκετές φορές. Ένιωσα πως είχαμε τον έλεγχο του ματς, αλλά στη συνέχεια γλίστρησε από τα χέρια μας και δυστυχώς αυτό έγινε ξανά στο τέλος. Ευτυχώς, παραμείναμε ψύχραιμοι στην τελευταία επίθεση. Στα πέναλτι είχαμε αρκετή δόση τύχης που ήταν απαραίτητη, αλλά και έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Σήμερα έμεινα περισσότερο ικανοποιημένος με την άμυνα μας συγκριτικά με την άμυνα που παίξαμε στον όμιλο, όταν και δεχθήκαμε αρκετά τέρματα. Η καλή άμυνα σε βοηθάει να πάρεις το καλό αποτέλεσμα. Δίνει δύναμη και πίστη στην ομάδα".

Έλβις Φάτοβιτς (προπονητής Αυστραλίας): " Αυτό συμβαίνει συχνά στις ομάδες (σ.σ. η ισοφάριση στο τέλος). Είναι μέρος της πείρας που χρειάζεται για να τελειώνεις τους αγώνες. Κάναμε ένα σπουδαίο τουρνουά με καλή άμυνα και επίθεση. Πρέπει να μάθουμε όμως πως να κλείνουμε τα παιχνίδια".

Ρίτσαρντ Κάμπελ (παίκτης Αυστραλίας): " Η διαδικασία των πέναλτι το έκανε χειρότερο. Δεν πρέπει να επιτρέπουμε να δεχόμαστε γκολ κοντά στο τέλος. Είναι αποκαρδιωτικό. Μείναμε πιστοί στη στρατηγική μας. Έχουμε βρεθεί ξανά σε παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν. Το έχουμε συνηθίσει και έχουμε παραμείνει ήρεμοι. Το καλύτερο κομμάτι μας απόψε ήταν η αφοσίωση στο πλάνο μας και η άμυνα μας ήταν σταθερή".

Πηγή: Waterpoloworld

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ