ΠΟΛΟ

Φινάλε με στόχο το εισιτήριο στο Super Final

Φινάλε με στόχο το εισιτήριο στο Super Final
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών ταξιδεύει στη Βουδαπέστη όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία (10/5, 18.00) στο πλαίσιο του World League.

Στην Βουδαπέστη για τον τελευταίο της αγώνα στην προκριματική φάση του World League την ερχόμενη Τρίτη (10/5), με αντίπαλο την Ουγγαρία, αναχωρεί αύριο (9/5, 15.50) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 υδατοσφαιριστές: Κώστας Φλέγκας, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κυριάκος Ποντικέας, Χρήστος Αφρουδάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο έφορος Δημήτρης Γιακουμάτος (αρχηγός αποστολής).

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην πόλη Σέντες με ώρα έναρξης 17.00 τοπική, θα έχει δε τηλεοπτική κάλυψη (M4 Sport TV). Διαιτητές είναι ο Βόγιν Πουτνίκοβιτς (Σερβία) με τον Σεργκέι Ναούμοφ (Ρωσία) και παρατηρητής ο Εβγκένι Σαρόνοφ (Ρωσία).

Η Εθνική μας, που στον αγώνα του Α’ Γύρου στην Πάτρα (1 Δεκεμβρίου 2015) είχε νικήσει 12-8 τους Μαγυάρους, προηγείται στη Βαθμολογία του Α’ Ομίλου με 3 βαθμούς διαφορά των αντιπάλων της. Αυτό σημαίνει ότι πηγαίνει για τρία αποτελέσματα αφού με νίκη, ισοπαλία και ήττα μέχρι και τρία τέρματα θα πάρει την πρώτη θέση.

Για την 6η αγωνιστική του Α’ Ομίλου Ευρώπης επίσης, θα παίξουν Ρουμανία – Γεωργία.

Η Βαθμολογία

1.ΕΛΛΑΔΑ 71-35 15

…………………………………………….

2.Ουγγαρία 76-47 12

3.Ρουμανία 37-68 3

4.Γεωργία 49-83 0

Η 1η ομάδα προκρίνεται στο Super Final της διοργάνωσης που θα γίνει στο Huizhou της Κίνας 21 με 26 Ιουνίου 2016.

Photo credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ