ΠΟΛΟ

Φεύγει η Μπούικα

Φεύγει η Μπούικα
INTIME SPORTS

Η Μπάρμπαρα Μπούικα αναχωρεί από την Ελλάδα. Η Ουγγαρέζα φουνταριστός θα συναντήσει τις παίκτριες του Ολυμπιακού ξανά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Το πάθος της ξεχείλιζε στους τελικούς. " Έγινε Ελληνίδα τους τελευταίους μήνες", είπε χαρακτηριστικά η Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Ο λόγος για τη Μπάρμπαρα Μπούικα που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του LEN Trophy και κυρίως του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. 81 γκολ πέτυχε η Ουγγαρέζα φουνταριστός!

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τις "ερυθρόλευκες". Ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει λύση από την Ελλάδα ή και από το εξωτερικό για να καλύψει το κενό της.

Το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού αναφέρει:

" Για την πατρίδα της την Ουγγαρία αναχωρεί το μεσημέρι της Τρίτης η Μπάρμπαρα Μπούικα. Η Ουγγαρέζα φουνταριστός που ήταν πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού στους τελικούς του Πρωταθλήματος Πόλο φεύγει με τις καλύτερες αναμνήσεις από την χώρα μας και έχοντας κατακτήσει τόσο το Πρωτάθλημα όσο και το Λεν Τρόφι. Η Μπάρμπαρα πρόσφερε πολλά στην ομάδα και την βοήθησε στα δύσκολα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και στην διάρκεια της παραμονής της έκανε πολλές φιλίες. Η "κολλητή" της στην διάρκεια της παραμονής της ήταν η Κάταλιν Κις, επίσης Ουγγαρέζα, η οποία είδε και όλους τους τελικούς της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού και εμψύχωνε τόσο την Μπάρμπαρα όσο και τις συμπαίκτριες της. Όλα τα κορίτσια της ομάδας του Ολυμπιακού αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Δευτέρας την Μπούικα πίνοντας όλες μαζί καφέ στη Μαρίνα Ζέας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ