ΠΟΛΟ

Έβγαλε αντίδραση ο Ολυμπιακός, 11-9 τη Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου της Α1 πόλο των γυναικών αφού επικράτησε με 11-9 επί της Βουλιαγμένης και μείωσε σε 2-1 τη σειρά των τελικών.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετά νεύρα και ένταση ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη με 11-9, μείωσε σε 2-1 τη σειρά των τελικών και έτσι παρέμεινε ζωντανός στη μάχη για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς οι ερυθρόλευκες πήραν πολλές βοήθειες από τις δύο ξένες τους. Έμολο (φωτογραφία) και Μπιανκόνι πέτυχαν συνολικά επτά από τα έντεκα τέρματα του Ολυμπιακού και έδωσαν πολύτιμες λύσεις.

Το ματς: Το καλύτερο ξεκίνημα του σε αγώνα στη σειρά των τελικών έκανε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκες σκόραραν στην πρώτη τους επίθεση με την Ασημάκη και στη συνέχεια οι Έμολο και Μπιανκόνι ανέβασαν τη διαφορά στο 3-0. Με δύο γκολ από τις Χυδηριώτη και Ξενάκη στο τέλος της πρώτης και στην αρχή της δεύτερης περιόδου αντίστοιχα ο ΝΟΒ μείωσε στο γκολ (3-2).

Η Αβραμίδου έκανε το 4-2 για να απαντήσει αμέσως η Πρωτοπαπά για το 4-3. Οι παίκτριες όμως του Παυλίδη πέτυχαν δύο γκολ με τις Έμολο και Μανωλιουδάκη για να ξεφύγουν με τρία γκολ (6-3) στο τέλος του ημιχρόνου. Μάλιστα, η Έμολο στην αρχή του τρίτου οκταλέπτου ανέβασε τη διαφορά στα τέσσερα γκολ κάνοντας το 7-3. Οι παίκτριες της Βουλιαγμένης όμως δεν τα παράτησαν και με δύο γκολ από τις Ξενάκη και τις Κοντογιάννη μείωσε σε 7-5 στο τέλος της περιόδου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο είχαμε ένα "καταιγισμό" τερμάτων από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός κατάφερε με τέρματα των Μπιανκόνι και Έμολο να ξεφύγει με τέσσερα γκολ, αλλά οι παίκτριες της Βουλιαγμένης δεν παράτησαν σε κανένα σημείο τον αγώνα. Μάλιστα, με τέρμα της Ξενάκη μείωσαν σε δύο γκολ (11-9) με τρία λεπτά να απομένουν, αλλά οι ερυθρόλευκες κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.

Θυμηθείτε το LIVE του τελικού.

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-9

Τα οκτάλπετα: 3-1, 3-2, 1-2, 4-4

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Ασημάκη 2, Έμολο 4, Μπιανκόνι 3, Αβραμίδου 1, Μανωλιουδάκη 1

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Χυδηριώτη 2, Ξενάκη 3, Πρωτοπαπά 1, Κοντογιάννη 1, Τσουκαλά 2

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ

Τετάρτη, 3/5,θέσεις 1-2

Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης 9-10

Παρασκευή, 5/5, θέσεις 1-2

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 7-6

Δευτέρα, 8/5, θέσεις 1-2

Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης 11-9

Πέμπτη, 11/5, θέσεις 1-2 (αν χρειαστεί)

Κολ. ΝΟΒ, Λαιμός 20.00 ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός

Σάββατο, 13/5,θέσεις 1-2 (αν χρειαστεί)

Κολ. Εθνικό Πειραιά 20.00 Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης

* Το πρωτάθλημα κρίνεται στις τρεις νίκες.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ