ΠΟΛΟ

Έβδομη η Εθνική των γυναικών, 8-6 την Αυστραλία

Nikoleta Eleftheriadou, right, of Greece, and Bronte Halligan, of Australia, fight for the ball during the women's water polo Group D third round match of the 17th FINA Swimming World Championships in Hajos Alfred National Swimming Pool in Budapest, Hungary, Thursday, July 20, 2017. (Szilard Koszticsak/MTI via AP)
Nikoleta Eleftheriadou, right, of Greece, and Bronte Halligan, of Australia, fight for the ball during the women's water polo Group D third round match of the 17th FINA Swimming World Championships in Hajos Alfred National Swimming Pool in Budapest, Hungary, Thursday, July 20, 2017. (Szilard Koszticsak/MTI via AP) AP

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επιβλήθηκε με 8-6 επί της Αυστραλίας και κατέλαβε την έβδομη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στο Μπακού.

Κανένα πρόβλημα απέναντι στην Αυστραλία δεν αντιμετώπισε η Εθνική πόλο των γυναικών. Η αντιπροσωπευτική μας ομάδα επιβλήθηκε με 8-6 και κατέλαβε την έβδομη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στο Μπακού.

Έτσι, το "αντίο" της Μανωλιουδάκη συνδυάστηκε με μία νίκη αν και είναι δεδομένο ότι με λίγη τύχη παραπάνω θα μπορούσε να έχει και ένα μετάλλιο.

Στο ξεκίνημα του το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα κλειστό με τα γκολ να μπαίνουν με το σταγονόμετρο. Για την ακρίβεια στο πρώτο οκτάλεπτο σημειώθηκε μόλις ένα τέρμα από τη Βασιλική Διαμαντοπούλου και αυτό 1.30 πριν το τέλος της περιόδου. Η εικόνα του ματς άρχισε να αλλάζει σταδιακά με την Εθνική να επιβάλει πλήρως το ρυθμό της.

Με την Τσουκαλά να συνεχίζει να πυροβολεί από την περιφέρεια και τη Χρυσή Διαμαντοπούλου να έχει κατεβάσει ρολά οι παίκτριες του Μορφέση επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό του και κατάφεραν να προηγηθούν με 8-2. Στη συνέχεια έπαιξαν και με το χρόνο ώστε να φτάσουν στην τελική επικράτηση με 8-6.

Αυστραλία - Ελλάδα 6-8

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 1-4, 3-3, 2-0

Αυστραλία (Κεχαγιάς): Γκόφερς 1, Μπάκλινγκ 1, Μπίσοπ 1, Γουέμπστερ 1, Μπάξτερ 1, Στιρ 1

Ελλάδα (Μορφέσης): Τσουκαλά 3, Διαμαντοπούλου Β. 2, Αβραμίδου 1, Κώτσια 1, Ξενάκη 1

Photo credits: Szilard Koszticsak/MTI via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ