ΠΟΛΟ

Εύκολη πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, 19-3 τη Λιλ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ËÉË / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - LILLE (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ËÉË / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - LILLE (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ξεκίνησε με νίκη 19-3 επί της Λιλ τις υποχρεώσεις της στη Euro League έχοντας για πρώτη σκόρερ την Μπιανκόνι με πέντε τέρματα.

Την πρώτη νίκη στον Γ' όμιλο της Β' Φάσης της Ευρωλίγκα σημείωσε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, αφού επικράτησε της γαλλικής Λιλ με 19-3. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν η Ουτρέχτη από την Ολλανδία και η Ντουναϊτσβάρος από την Ουγγαρία, με τις δύο πρώτες ομάδες να προκρίνονται.

Οι "ερυθρόλευκες" ήταν ανώτερες καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού από την πρωταθλήτρια Γαλλίας και έφτασαν με άνεση στην τελική επικράτηση. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Ρομπέρτα Μπιανκόνι που σημείωσε 5 γκολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως αναμενόταν, δυνατά για τις παίκτριες του Χάρη Παυλίδη που δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στη γαλλική ομάδα. Ήδη από το πρώτο οκτάλεπτο είχαν εξασφαλίσει διαφορά τεσσάρων τερμάτων (5-1), η οποία μέχρι το ημίχρονο είχε διευρυνθεί στα οκτώ γκολ (9-1).

Η συνέχεια ήταν τυπική διαδικασία με τις «ερυθρόλευκες» να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό και να αυξάνουν κι άλλο τη διαφορά τους μέχρι το τελικό 19-3. O Ολυμπιακός είχε 4/6 στον παραπάνω και 2/2 πέναλτι, ενώ η Λιλ είχε 0/5 στον παίκτη παραπάνω.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΙΛ 19-3

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-0, 4-1, 6-1

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Ελευθεριάδου, Σώρα 1, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 3, Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Μπιανκόνι 5, Σμιτ 1, Σταματοπούλου

Λιλ (Φίλιπππος Σακέλλης): Τερεφού, ΜακΚι 1, Λερό, Μαχιέ, Σόντερς, Λαμότ, Μπαρμιέ, Τάρντι, Φαν Βλίερμπεργκε, Γκάο 1, Κλερκ, Γιασκόβα 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρασκευή (13/1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. –Λιλ 19-3

Ντουναϊσβάρος - Ουτρέχτη 11-5

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός 3

Ντουναϊσβάρος 3

Ουτρέχτη 0

Λιλ 0

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (14/1)

17:30: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. -Ντουναϊσβάρος

19:30: Ουτρέχτη-Λιλ

Κυριακή (15/1)

10:00: Λιλ-Ντουναϊσβάρος

12:00: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. -Ουτρέχτη

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ