ΠΟΛΟ

Εύκολη νίκη για την Εθνική πόλο Νέων Ανδρών επί της Ολλανδίας

Εύκολη νίκη για την Εθνική πόλο Νέων Ανδρών επί της Ολλανδίας

Η Εθνική πόλο Νέων Ανδρών επικράτησε με 11-5 της διοργανώτριας Ολλανδίας και θα αντιμετωπίσει την Κροατία για τις θέσεις 5-6 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Σχετικά εύκολη νίκη για την Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών με 11-5 απέναντι στην διοργανώτρια Ολλανδιά στο παιχνίδι για τις θέσεις 5-8 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Άλφεν.

Οι διεθνείς μας δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο, όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1, όμως στην δεύτερη περίοδο έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και πήραν προβάδισμα τριών γκολ χάρη σε ένα επιμέρους 4-0.

Από εκεί και πέρα οι Ολλανδοί δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, η Εθνική μας ομάδα αύξησε την διαφορά στα 5 γκολ (2-7) και κάπου εκεί η υπόθεση νίκη είχε τελειώσει.

Αυτό που έμελλε να μαθευτεί ήταν η διαφορά με την οποία οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου θα επικρατούσαν, με το τελικό 11-5 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Ολλανδία - ΕΛΛΑΔΑ 5-11 (2-1, 0-4, 2-2, 1-3)

Ολλανδία (Γιάκομπ Σπίικερ): Αάρτς, Ράνχι 2, Σμελτ 3, Μπουργκ, Σέρενμπουργκ, Βίσερ, Ντε Μέι, Γκέεστμαν, Μπέρσελααρ, Βέερντ, Γκεντ, Ρόιτεν, Νίτζχαους

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Ζερδεβάς, Μασμανίδης 1, Γαρδίκας 1, Γκιουβέτσης 3, Νικολαΐδης 3, Παπαναστασίου, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης 1, Τσαχειλίδης 1, Λιαπάκης 1, Δελαγραμμάτικας, Καπετανάκης, Κουρούβανης.

Πλεόν η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Κροατία για τις θέσεις 5-6 αύριο (18/09) στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ: ΝβΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ