ΠΟΛΟ

Εύκολες νίκες για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

Εύκολες νίκες για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη
INTIME SPORTS

Δίχως κάποια έκπληξη ολοκληρώθηκε μία ακόμα αγωνιστική στην Α1 πόλο των γυναικών όπου Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη συνέχισαν με νίκες.

Μία ακόμη εύκολη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του ΑΝΟ Γλυφάδας, για την έβδομη αγωνιστική της Α1 γυναικών και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο των νικών. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη επικράτησε με 15-1 και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στον αυριανό εμβόλιμο αγώνα με τον ΝΟ Ρεθύμνου, για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στα αξιοσημείωτα ότι οι ερυθρόλευκες έπαιξαν χωρίς τις Ιταλίδες, Μπιανκόνι και Έμολο που είναι με την εθνική τους ομάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: 15-1

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 5-0, 3-1, 4-0

Ολυμπιακός: Ε Πλευρίτου 3, Σώρα 1, Ελευθεριάδου 3, Ασημάκη 6, Β. Πλευρίτου 2

ΝΟ Γλυφάδας: Κουτέλη 1

Άνετα η Βουλιαγμένη

Στο κολυμβητήριο του Λαιμού ο ΝΟ Βουλιαγμένης επιβλήθηκε με άνεση του ΝΟ Ρεθύμνου με σκορ 20-5 για την 7η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και έφτασαν στο 10-0 στο ημίχρονο. Η τρίτη περίοδος ήταν ακόμη πιο θεαματική και το σκορ έφτασε στο 17-1, ενώ στο τελευταίο οκτάλεπτο η ομάδα της Βουλιαγμένης κατέβασε τον ρυθμό της, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί με σκορ 3-4 υπέρ του ΝΟ Ρεθύμνου.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είχε εννέα (9) διαφορετικές σκόρερ, με κορυφαία εξ αυτών την Ξενάκη που πέτυχε πέντε (5) τέρματα. Από πλευράς Ρεθύμνου, η Μυριοκεφαλιτάκη πέτυχε τα τρία (3) από τα πέντε (5) τέρματα της ομάδας της.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΝΟ Βουλιαγμένης διατήρησε την διαφορά των τεσσάρων (4) βαθμών από την κορυφή και τον Ολυμπιακό, ενώ ο ΝΟ Ρεθύμνου παρέμεινε στους 13 βαθμούς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 20-5

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 5-0, 7-1, 3-4

Βουλιαγμένη: Χυδηριώτη 1, Ντάσιου 2, Ξενάκη 5, Μαυρωτά 3, Ρουμπέση 2, Κώτσια 1, Κοντογιάννη 2, Μαμόγλου 1

ΝΟ Ρεθύμνου: Σαφέτη 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Ε. Φαρμάκη 1

Σε συνεχόμενη άνοδο ο Εθνικός, χωρίς τερματοφύλακα ο ΝΟΒΑ

Την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, πέτυχε ο Εθνικός στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, επί του ΝΟ Βόλου Αργοναύτες.

Η ομάδα του Γιώργου Τσόκα δεν έδειξε να απειλείται σε κανένα σημείο του αγώνα και επικράτησε άνετα με 21-6. Πρώτες σκόρερ για τον Εθνικό (για τον οποίο σκόραραν 9 διαφορετικές παίκτριες) ήταν οι Φραγκιουδάκη και Καλογεράκου που πέτυχαν από 6 και 5 γκολ αντίστοιχα, ενώ για την ομάδα του Βόλου 3 τέρματα πέτυχε η Σούλια.

ΝΟ ΒΟΛΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ: 6-21

Τα οκτάλεπτα: 2-7, 1-5, 2-6, 1-3

ΝΟ Βόλου Αργοναύτες: Καρπέτα 1, Σούλια 3, Βλαχάκη 2

Εθνικός: Κουντούρη 2, Βάσιλα 2, Χατζηκυριακάκη 1, Μπίσμπα 2, Καλογεράκου 5, Φραγκιουδάκη 6, Γκούζουλα 1, Κατσίμπρη 1

Ισόπαλο το ντέρμπι των μικρών

Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για την 7η αγωνιστική, Ποσειδώνας Ιλισίων και Τρίτωνας Αμαρουσίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 5-5 στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου. Το τελικό γκολ της ισοφάρισης από πλευράς Τρίτωνα ήρθε στο 1:28 πριν το τέλος.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκειά του και καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα με παραπάνω από ένα τέρμα. Η Τζελέπη από πλευράς γηπεδούχων πέτυχε τρία (3) τέρματα, ενώ για τον Ποσειδώνα η Κούβδου σκόραρε δις.

Στο φινάλε του αγώνα αποβλήθηκε ο προπονητής του ΚΟ Ποσειδώνα Ιλισίων για έντονη διαμαρτυρία.

ΤΡΙΤΩΝ Α.Ο. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ 5-5

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 0-2, 1-0

Τρίτων Αμαρουσίου: Τζελέπη 3, Κόλλια 1, Κουζούνα 1

Ποσειδών Ιλισίων: Κούβδου 2, Παπαδάκη 1, Μπεκρή 1, Καλαργυρού 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ