ΠΟΛΟ

Εύκολα τη Γλυφάδα η Βουλιαγμένη για την Ευρωλίγκα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ  "ΑΚΗΣ ΤΣΑΤΑΛΙΟΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  EUROKINISSI / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΗΣ ΤΣΑΤΑΛΙΟΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI

Η Βουλιαγμένη διέλυσε με 21-3 τη Γλυφάδα στην Ευρωλίγκα του πόλο γυναικών που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν ο νικητής στον "εμφύλιο" με τον ΑΝΟ Γλυφάδας για την 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκας γυναικών, που διεξάγεται στο Ντουναϊβάρος της Ουγγαρίας, επικρατώντας με άνεση με 21-3.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ξεκίνησε πολύ δυναμικά στη διοργάνωση και ήδη από το πρώτο οκτάλεπτο είχε πάρει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα με 7-1.

Πρωταγωνίστρια η Ολλανδή Κούλχαας, που πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε πρώτα γκολ της ομάδας της και έξι συνολικά στο παιχνίδι.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα να μπορεί να κοντράρει τον ΝΟΒ και πλέον θα περιμένει τα επόμενα παιχνίδια με Ντουναϊβάρος και Λιλ για να διεκδικήσει την πρόκριση.

Πλην της Κούλχαας που ήταν η πρώτη σκόρερ, τέσσερα γκολ για την ομάδα του Λαιμού πέτυχαν Χυδηριώτη, Πρωτοπαπά και Ξενάκη, ενώ για τον ΑΝΟ Γλυφάδας σκόραραν οι Ελληνιάδη, Μαμόγλου και Ακριτίδου.

Το Σάββατο, ο ΝΟ Βουλιαγμένης αντιμετωπίζει την Λιλ για τη 2η αγωνιστική (17.30), ενώ ο ΑΝΟΓ αγωνίζεται στις 19.00 με την διοργανώτρια Ντουναϊβάρος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 21-3

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 5-1, 4-0, 5-1

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νίχαους, Χυδηριώτη 4, Τζελέπη 1, Πρωτοπαπά 4, Ξενάκη 4, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 6, Διαμαντοπούλου 2, Νίνου Ει., Αντωνιάδη, Κοτσιώνη

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Γιαννοπούλου, Ελληνιάδη 1, Λούδη, Μαμόγλου 1, Κόλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ., Κοντονή, Αρχοντάκη

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ