ΠΟΛΟ

Εύκολα Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για την πρώτη αγωνιστική του Ομίλου 1-4 της Γ' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη επιβλήθηκαν εύκολα επί του Εθνικού και της Γλυφάδας αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο στο ματς κόντρα στον συμπολίτη του Εθνικό, στο κλειστό Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ", για την πρώτη αγωνιστική του Ομίλου 1-4 της Γ' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών (που οδηγεί στα πλέι οφ), επικράτησε με 18-3 και είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία με 9 βαθμούς (καθώς μεταφέρει και 6 β. από τη Β' φάση).

Οι ερυθρόλευκες έκαναν επίδειξη δύναμης από το ξεκίνημα και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις αντιπάλους τους, ενώ είχαν πρώτες σκόρερ τις Ελευθερία Πλευρίτου και Μπιανκόνι, που πέτυχαν από 4 γκολ.

Χωρίς να συναντήσει μεγάλα εμπόδια, ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε 14-4 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Ομίλου 1-4 της Γ' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών, στο κολυμβητήριο του Λαιμού και ακολουθεί κατά πόδας τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

Εθνικός - Ολυμπιακός 3-18

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 1-5, 0-4, 1-4

Εθνικός (Τσόκας): Σ. Δουρέκα, Παναγιωτοπούλου, Μ.Δουρέκα, Βάσιλα 1, Αποστολίδου, Μπίσμπα 1, Κούβδου 1, Γονίδη, Πετάση, Φραγκιουδάκη, Γκούζουλα, Μιχαηλίδου, Στραβάνου, Κατσίμπρη

Ολυμπιακός (Γιάννης Μπενόπουλος): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 4, Ελευθεριάδου, Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 3, Μ. Πλευρίτου 2, Έμολο 2, Β. Πλευρίτου 1, Μπιανκόνι 3, Λογοθέτη, Σταματοπούλου, Πέτα, Νίνου

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 14-4

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-2, 4-1, 2-1.

ΝΟ Βουλιαγμένης: Χυδηριώτη 3, Πρωτόπαπα 2, Ξενάκη 2, Πάτρα 1, Σελετοπούλου 2, Κοντογιάννη 2, Κοκκινάκη 1

ΑΝΟ Γλυφάδας: Τερεζάκη 2, Δ. Παπαναστασίου 2

Βαθμολογία ομίλου Πλέι - Οφ

Ολυμπιακός 9

ΝΟ Βουλιαγμένης 6

Εθνικός 1

ΑΝΟ Γλυφάδας 0

Προβάδισμα για ΝΕΠ και Ρέθυμνο

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΝΕ Πατρών, με 12-8 επί του Ηλυσιακού, μέσα στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του Ομίλου 5-8 της Γ' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών.

Το ματς ήταν ντέρμπι, ο Ηλυσιακός προηγείτο με ένα γκολ, αλλά με ένα τρομερό ξέσπασμα στο τελευταίο οκτάλεπτο, η ΝΕΠ έφτασε στη νίκη και με μεγάλη διαφορά. Πρώτη σκόρερ για τις Πατρινές στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η Σοφία Μανέτα με 3 γκολ, ενώ 3 γκολ για τον Ηλυσιακό πέτυχε η Χαραλαμπίδου.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, στο 3.48 του γ’ οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή της ΝΕΠ Λευτέρης Μπόκαρης για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών.

Ο ΝΟ Ρεθύμνου κρατάει γερά το προβάδισμα στη βαθμολογία του Ομίλου 5-8 της Γ' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών, καθώς επιβλήθηκε στην έδρα του Τρίτωνα Αμαρουσίου με 13-5, για την 1η αγωνιστική, και έφτασε τους 9 βαθμούς (κουβαλούσε 6 από τη Β΄φάση).

Η ομάδα του Φιτσανάκη έδειξε κυρίαρχη από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ενώ οι γηπεδούχες, φάνηκε να αντιστέκονται σθεναρά μόνο στο τρίτο οκτάλεπτο.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 8-12

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 2-2, 2-7.

Ηλυσιακός (Γαρελίδης): Σαμαρά 1, Χαραλαμπίδου 3, Λαμπρινούκα 1, Γρηγοριάδη 1, Σ. Λυμπεροπούλου 1, Παπαδάκη 1

ΝΕ Πατρών (Μπιτσάκος): Ανδρουτσέλη 1, Ευδ. Τσιμάρα 1, Μανέτα 3, Ν. Μπαλάτσα 1, Πασσά 1, Μπιτσάκου 2, Κουτέλη 1, Λυκοθανάση 1

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 5-13

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-2, 3-3, 1-4.

Τρίτων Αμαρουσίου (Ιντζές): Τζελέπη 2, Χατζηκυριακάκη 1, Δημητροκάλη 1, Κουζούνα 1

ΝΟ Ρεθύμνου (Φιτσανάκης): Σαφέτη 3, Μ. Φαρμάκη 1, Σ. Καρυπίδου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σολανάκη 2, Β. Καρυπίδου 3

Βαθμολογία ομίλου Υποβιβασμού

ΝΟ Ρεθύμνου 9

ΝΕ Πατρών 6

Τρίτων Αμαρουσίου 1

Ηλυσιακός 0

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ