ΠΟΛΟ

Εύκολα ο Ολυμπιακός, 13-5 τον Υδραϊκό

ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Υδραϊκό, επικράτησε με 13-5, έκανε το "7 στα 7" και τώρα κοιτάζει την αναμέτρηση με την Παρτιζάν.

Μπορεί να μην έγινε ο αγώνας του για την προηγούμενη (7η) αγωνιστική στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, όμως, ο Ολυμπιακός έπαιξε πρώτος για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, την Τετάρτη (6/12) το βράδυ, καθώς έχει ευρωπαϊκό αγώνα με την Παρτιζάν το Σάββατο, και έφτασε έτσι στο "7 στα 7".

Οι "ερυθρόλευκοι" επιβλήθηκαν άνετα με 13-5 του τυπικά εδρούχου Υδραϊκού στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής, διατήρησε το απόλυτο τον νικών και είναι πάλι μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο ρελαντί έπαιξε η ομάδα του Βλάχου, δημιούργησε μια μεγάλη διαφορά στο ημίχρονο, οπότε και προηγήθηκε με 7-0 και στη συνέχεια χαλάρωσε την προπόνησή της ενόψει του σημαντικού σαββατιάτικου ευρωπαϊκού ματς.

Οκτάλεπτα: 0-4, 0-3, 3-3, 2-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης 1, Κομτζιάς, Μπλάνης, Βιτέλας 1, Πάτερος 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Κοτσάφτης, Ξενάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Νικολαϊδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Δαλμάρας, Πρέκας 1, Γαβακάς Σπ.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Σαρρής

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ