ΠΟΛΟ

Εύκολα η Εθνική την Ιαπωνία

Εύκολα η Εθνική την Ιαπωνία

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική πόλο, αφού στο πρώτο παιχνίδι του Α' Ομίλου του World League που διεξάγεται στη Χουιζού της Κίνας, επικράτησε της Ιαπωνίας με 15-7.

Με το.. δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα πόλο ανδρών, αφού στο εναρκτήριο παιχνίδι του Α' Ομίλου του World League που διεξάγεται στη Χουιζού της Κίνας, επικράτησε της Ιαπωνίας με 15-7.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, που ήταν εξ' αρχής το φαβορί της αναμέτρησης, μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον τίτλο αυτό, καθώς από το πρώτο ημίχρονο πήρε ισχυρό προβάδισμα (7-2), το οποίο και διεύρυνε όσο περνούσαν τα λεπτά, μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Κορυφαίοι σκόρερ για την Εθνική μας ήταν ο Γούνας με 5 και ο Χριστόδουλος Κολόμβος με 4 γκολ. Εκτός 13άδας έμειναν ο Γιάννης Φουντούλης (λόγω τρυματισμού) και ο Μανώλης Σολανάκης. Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας, η Ιταλία επικράτησε της Αυστραλίας με 14-7.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-1, 3-2, 5-3

Εθνική: Γούνας 5, Κολόμβος 4, Μυλωνάκης 1, Γεννηδουνιάς 1, Τίγκας 1, Ποντικέας 1, Αφρουδάκης 1, Μουρίκης 1.

Για την ιδιαιτερότητα της Ιαπωνίας, αναφέρθηκε ο πρώτος σκόρερ του αγώνα (με 5 τέρματα) Άλεξ Γούνας. Ο διεθνής περιφερειακός, που ξεπέρασε τον πρόσφατο τραυματισμό του στο πόδι, υποστήριξε επίσης πως αν και θέλουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται σε αυτή την διοργάνωση, απώτερος στόχος της Εθνικής ομάδας είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες του Ρίο.

"Η Ιαπωνία ήταν ένας ιδιαίτερος αντίπαλος, διότι θα την αντιμετωπίσουμε και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Για τον λόγο αυτό ήμασταν πολύ προσεκτικοί, ενώ εστιάσαμε και στον περίεργο τρόπο παιχνιδιού της. Καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες του παιχνιδιού και πετύχαμε μία φυσιολογική, όπως αναμενόταν, νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό σε αυτό το τουρνουά. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, όμως απώτερος στόχος μας είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες του Ρίο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ