ΠΟΛΟ

Εύκολα η Εθνική την Γεωργία, 18-10 στο Παπαστράτειο

Εύκολα η Εθνική την Γεωργία, 18-10 στο Παπαστράτειο
INTIME SPORTS

Η Εθνική Ελλάδας νίκησε και τη Γεωργία για την φάση των ομίλων του World League, επικρατώντας με 18-10 στο Παπαστράτειο και κάνοντας το "2 στα 2".

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Εθνική Ελλάδας για να κάμψει την αντίσταση (και) της Γεωργίας για την φάση των ομίλων του World League. Η "γαλανόλευκη" επικράτησε με 18-10 στο "Παπαστράτειο" και έκανε το "2 στα 2" στην διοργάνωση, με την πρωτιά στον δρόμο για το Final-8 της διοργάνωσης να κρίνεται κόντρα στην Ουγγαρία.

Θυμηθείτε εδώ το Live της αναμέτρησης από το Sport24.gr

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν πολύ καλή στο πρώτο οκτάλεπτο, όπου προηγήθηκε με 7-2 και ουσιαστικά εκεί μπήκαν τα "θεμέλια" για την τελική (εύκολη) επικράτηση. Από 'κει και πέρα, η Εθνική έκανε συντήρηση δυνάμεων, αντιμετωπίζοντας προβλήματα κυρίως στον παίκτη λιγότερο, ενώ μπροστά ήταν συνεπής στο σκοράρισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Φουντούλης, με τον Χιώτη περιφερειακό του Ολυμπιακού να πετυχαίνει τέσσερα γκολ, ενώ στον αντίποδα ο Τσρεπούλια πέτυχε τρία τέρματα για την Γεωργία που στάθηκε αξιοπρεπώς μετά την πρώτη περίοδο. Ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστική απ' ό,τι η Ρουμανία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι πήρε το "βάπτισμα του πυρός" ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, ο 16χρονος γιος του θρυλικού "πιλότου", Τάσου Παπαναστασίου. Έπαιξε πολύ καλή άμυνα, ενώ έχασε και ένα πέναλτι. Αρκετό χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Μανώλης Πρέκας.

Οκτάλεπτα: 7-2, 5-3, 3-3, 3-2

Ελλάδα: 3 Βλαχόπουλος, Μυλωνάκης, 3 Γεννηδουνιάς, 3 Μουρίκης, 4 Φουντούλης, 3 Κολόμβος, Τίγκας.

Γεωργία: 3 Τσρεπούλια, 2 Ρουρούα, 2 Έλεζ, Γέλατσα, Κβεντελιάνι, Μπαγκατούρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ