ΠΟΛΟ

Έτοιμος για τον τελικό με τη Ριέκα ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για τον τελικό με τη Ριέκα ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης για το Final 6 του Champions League θέλει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού η οποία φιλοξενεί την Πριμόριε Ριέκα (19.30) σε ένα σημαντικό ματς.

To πιο καθοριστικό παιχνίδι...μέχρι το επόμενο δίνει το Σάββατο (28/11) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Πριμόριε Ριέκα στο «Π. Καπαγέρωφ» (19:30, Novasports4) στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Champions League, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους ανοίξει το δρόμο για πρόκριση στο Final 6.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τις διαδοχικές εκτός έδρας ισοπαλίες με την Έγκερ στην Ουγγαρία και την Σπαντάου στο Βερολίνο και μπροστά στον κόσμο του θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» κόντρα στην φιναλίστ των δυο τελευταίων Final 6, μόνο ως εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αλλά η ομάδα διαθέτει όλα τα στοιχεία που...απαιτούνται για μια μεγάλη νίκη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος με δηλώσεις του στο osfp.gr για την αναμέτρηση με την Πριμόριε Ριέκα τόνισε τα εξής: «Ξέρουμε όλοι ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και εξίσου πολύ δύσκολο κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως η Ριέκα. Μια φιναλίστ των δυο τελευταίων Final 6.

Είμαστε έτοιμοι, έχουμε προετοιμαστεί σωστά και πιστεύω πολύ στους παίκτες μου. Ξέρουν την σοβαρότητα των περιστάσεων, είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε όλοι το παιχνίδι με μεγάλη ωριμότητα και πολύ σωστά. Η συγκέντρωση είναι ένα από τα βασικά συστατικά που πρέπει να έχουμε σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι. Μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση των συναισθημάτων και του σκορ, να επιδείξουμε μεγάλο πάθος που είναι από τα κύρια στοιχεία του παιχνιδιού μας.

Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να έχουμε γεμάτο κολυμβητήριο γιατί ξέρει και ο κόσμος πόσο μεταμορφωνόμαστε όταν παίζουμε μπροστά τους. Ο κόσμος μας ωθεί σε μεγαλύτερα παιχνίδια και σε πολύ καλύτερη απόδοση».

Η 3η α γωνιστική (28/11)

Ολυμπιακός-Πριμόριε Ριέκα

Έγκερ-Μπαρτσελονέτα

Γιαντράν-Σπαντάου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θ. ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜ. ΑΓ. ΤΕΡΜ.

1. Μπαρτσελονέτα 6 2 24-17

2. Πριμόριε 6 2 19-16

3. Ολυμπιακός 2 2 19-19

4. Έγκερ 1 2 15-16

5. Σπαντάου 1 2 18-20

6. Γιαντράν 0 2 19-26

Η επόμενη αγωνιστική

Σπαντάου - Πριμόριε Ριέκα (12/12)

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός (15/12)

Γιαντράν - Έγκερ (16/12)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ