ΠΟΛΟ

Έτοιμος για την πρεμιέρα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός!

Έτοιμος για την πρεμιέρα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός!

Έτοιμος για την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων είναι ο Ολυμπιακός που ρίχνεται σήμερα (19/1) στη μάχη του 5ου προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Πάντοβα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Χάρη Παυλίδη.

Έτοιμος για την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων είναι ο Ολυμπιακός που ρίχνεται την Παρασκευή (19/1) στη μάχη του 5ου προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκα.

Η ομάδα πόλο Γυναικών του αντιμετωπίζει σήμερα (19/1) στις 18:30 την Πάντοβα στο Παπαστράτειο στον πρώτο από τους τρεις αγώνες που θα δώσει (και συνολικά από τους έξι που θα διεξαχθούν) ως επικεφαλής του ομίλου με στόχο την πρόκριση στις αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης.

Πρώτος αντίπαλος η Ιταλική Πάντοβα κόντρα στην οποία οι "ερυθρόλευκες" είχαν εξασφαλίσει πέρσι την πρόκριση για το Final-4 της Ευρωλίγκα που διεξήχθη στο Κίρισι.

Από 'κει και πέρα, το Σάββατο (20/1) στις 18:45 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη ρώσικη, Ουραλότσκα και την Κυριακή (21/1) στις 10:45 την Ιταλική Μεσίνα. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το OSFP TV, το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στο Youtube.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των πολιστριών.

*Τα εισιτήρια των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν στο Παπαστράτειο κοστίζουν 5€ και θα διατίθενται τις ημέρες των αγώνων από την είσοδο του κολυμβητηρίου.

*Στους αγώνες του 5ου προκριματικού ομίλου ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του 5ου προκριματικού ομίλου:

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου

18:30: Ολυμπιακός-Πάντοβα

20:15: Ουραλότσκα-Μεσίνα

Σάββατο 20 Ιανουαρίου

18:45: Ολυμπιακός-Ουραλότσκα

20:30: Μεσίνα-Πάντοβα

Κυριακή 21 Ιανουαρίου

10:45: Ολυμπιακός-Μεσίνα

12:30: Πάντοβα-Ουραλότσκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ