ΠΟΛΟ

Έτοιμος για την Όρβοσι ο Ολυμπιακός

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΧΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΧΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση με την Όρβοσι που θα διεξαχθεί σήμερα (14/3, 17:30, ΕΡΤ 2) στο Παπαστράτειο.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση με την Όρβοσι που θα διεξαχθεί σήμερα (14/3, 17:30, ΕΡΤ 2) στο Παπαστράτειο. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Ουγγρική ομάδα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Champions League με στόχο την 7η νίκη τους στον όμιλο.

Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα του Α' ομίλου έχοντας 22 βαθμούς και θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή του πορεία για να πραγματοποιήσει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στο Final 8 που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Γένοβα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού Θοδωρή Βλάχο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

*Στην αναμέτρηση με την Όρβοσι ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Βλάχος: "Να πλησιάσουμε στη Γένοβα"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Υποδεχόμαστε την O.S.C. της Βουδαπέστης η οποία παίζει ένα από τελευταία της χαρτιά για την διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδα του ομίλου. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε με νίκη να πλησιάσουμε όλο και πιο κοντά στην πρόκριση μας στη Γένοβα και να θέσουμε τις βάσεις για την πρωτιά του ομίλου. Έχουμε μια δυναμική και ένα τρόπο παιχνιδιού που μας βάζει σε θέση οδηγού στο αυριανό παιχνίδι. Δεν φτάνει όμως το τι εχουμε κάνει μέχρι τώρα. Χρειάζεται σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε ότι ξέρουμε τι θέλουμε και και που θέλουμε να φτάσουμε".

Δελακάς: "Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Ο Βαγγέλης Δελακάς, ανέφερε με τη σειρά του: "Σαφώς ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται ξεκινώντας από αύριο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκες και για την ψυχολογία μας και για να συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια όσο πιο σοβαρά γίνεται. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας, τον περιμένουμε να έρθει, να μας βοηθήσει και να μας υποστηρίξει για να κερδίσουμε την Όρβοσι".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ