ΠΟΛΟ

Έτοιμη και πάνοπλη η εθνική για το ντέρμπι με τους Ούγγρους

Έτοιμη και πάνοπλη η εθνική για το ντέρμπι με τους Ούγγρους
INTIME SPORTS

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών φιλοξενεί στην Πάτρα την Ουγγαρία και σε ένα μεγάλο ντέρμπι για την τρίτη αγωνιστική του World League.

Καθοριστικός αγώνας για την πρόκριση της στην Τελική φάση του φετινού World League είναι ο αυριανός (1/12) της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών. Αντιμετωπίζει στην Πάτρα και το Κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός», στις 20.00 (απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από τη NOVASports) την αντίστοιχη της Ουγγαρίας, για την 3η αγωνιστική του Α’ προκριματικού Ομίλου Ευρώπης στην διοργάνωση.

Η Εθνική μας βρίσκεται από χτες στην Πάτρα, ενώ το απόγευμα θα μεταβεί και η Ουγγαρία που έρχεται σήμερα στην Αθήνα. Διαιτητές της συνάντησης είναι οι Αντρέι Φρανούλοβιτς (Κροατία), Βόγιν Πουτνίκοβιτς (Σερβία) και παρατηρητής από την Fina ο Πέτερ Μπούκελμαν (Ολλανδία).

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Θόδωρος Βλάχος έχει μαζί του 17 πολίστες από τους οποίους και θα επιλέξει αύριο τους 13 του αγώνα. Ο Άγγελος Βλαχόπουλος μιλώντας για την αναμέτρηση είπε: "Ο κόσμος της Πάτρας διψάει για πόλο και αγαπάει πολύ την ομάδα. Το έδειξε στα προηγούμενα παιχνίδια που δώσαμε γεμίζοντας το γήπεδο, πράγμα το οποίο είναι ότι καλύτερο για έναν αθλητή ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται για τη χώρα του. Η Ουγγαρία είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στα τελικά του World League".

Από την πλευρά του ο Τίμπορ Μπένεντεκ, για την Ουγγαρία, θα έχει στην 13άδα του αγώνα τους εξής: Βίκτορ Νάγκι, Μίκλος Γκορ – Νάγκι (αρχηγός), Τάμας Μέζεϊ, Μπάλας Έρντελι, Μάρτον Βάμος, Νόρμπερτ Χοσνιάνσκι, Φέρενς Σάλαμον, Μπένσε Μπάτορι, Άνταμ Ντέκερ , Μάρτον Τοτ, Κρίστιαν Μπέντο, Κρίστιαν Μάνχερτζ, Μάρτον Λεβάι

Αύριο επίσης, στην Τιφλίδα, η Γεωργία υποδέχεται τη Ρουμανία, στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου μας.

Η Βαθμολογία στον Α’ Όμιλο

1. ΕΛΛΑΔΑ 35-13 6

…………………………………………..

-. Ουγγαρία 33-18 6

3. Γεωργία 20-35 0

4. Ρουμανία 11-33 0

Επόμενη αγωνιστική (16/2)

Ρουμανία – ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργία - Ουγγαρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ