ΠΟΛΟ

Έτοιμες για Βουδαπέστη οι γυναίκες

Έτοιμες για Βουδαπέστη οι γυναίκες
INTIME SPORTS

Η εθνική γυναικών νίκησε την Ουγγαρία στην αυλαία του "Θέτις Καπ", αλλά έχασε στην τριπλή ισοβαθμία την πρώτη θέση. Το τουρνουά της Γλυφάδας ήταν το δυνατότερο αγωνιστικό τεστ ενόψει ευρωπαϊκού.

Μετά τη σκληρή προετοιμασία οι διεθνείς είχαν την ευκαιρία να... ξεμουδιάσουν στο "Θέτις Καπ". Η εθνική γυναικών νίκησε στην αυλαία της διοργάνωσης την Ουγγαρία με 10-9. Πρόκειται για την οικοδέσποινα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης και αντίπαλο της ομάδας του Γιώργου Μορφέση στη φάση των ομίλων μαζί με την Ουγγαρία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Στα τελευταία λεπτά και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο με 8-8, η εθνική κατάφερε να προηγηθεί και στη συνέχεια να εδραιώσει τη νίκη με ένα ακόμη γκολ. Πρώτη σκόρερ ήταν και σήμερα η Χριστίνα Τσουκαλά με τρία γκολ.

Η εθνική ομάδα ισοβάθμησε με την Ουγγαρία και την Ολλανδία και κατετάγη δεύτερη πίσω από τις Ουγγαρέζες στο τουρνουά που φιλοξενήθηκε στη Γλυφάδα. Αυτό ήταν και το δυνατότερο αγωνιστικό τεστ για τις πρώην παγκόσμιες πρωταθλήτριες λιγότερο από ένα μήνα πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στον άλλο αγώνα της τρίτης ημέρας η Ουγγαρία νίκησε την Κίνα με 10-2.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-1, 2-3, 4-3

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ: Κούβδου, Τσουκαλά 3, Χαραλαμπίδου Ι., Πλευρίτου Μ. , Χαραλαμπίδου Στ. , Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 1, Κότσια, Μανωλιουδάκη 2, Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη 1, Διαμαντοπούλου Χρ.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Μπολονάι, Ξιγκάνι, Ανταλ 2, Kιστελέκι Ν 1, Σουτς 1, Tακαξ, Κιστελέκι Χ. 2, Κεστχέι 3, Toθ, Μπούϊκα, Ίλες, Γκάνγκλ, Kάσο.

Βαθμολογία: Ουγγαρία 6β, Ελλάδα 6, Ολλανδία 6, Κίνα 0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ