ΠΟΛΟ

Ετοιμάζεται η Εθνική πόλο ανδρών για τη Γεωργία

Ετοιμάζεται η Εθνική πόλο ανδρών για τη Γεωργία

Τη Μ. Δευτέρα ξεκινούν οι προπονήσεις της Εθνικής για τον αγώνα με την Γεωργία για τα προκριματικά του World League. Ποιους κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θόδωρος Βλάχος.

Στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά θα προπονηθεί το πρωί (10.30) της ερχόμενης Δευτέρας (25/4) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών πριν την αναχώρηση της (15.35) για την Τιφλίδα όπου την επομένη (26 Απριλίου) αντιμετωπίζει την Γεωργία για τα προκριματικά του World League.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θόδωρος Βλάχος, κάλεσε τους: Κώστα Φλέγκα, Στέφανο Γαλανόπουλο (τερματοφύλακες), Χρήστο Αφρουδάκη, Μανώλη Μυλωνάκη, Άγγελο Βλαχόπουλο, Κώστα Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Αλέξανδρο Γούνα, Κώστα Μουρίκη, Χριστόδουλο Κολόμβο, Βαγγέλη Δελακά, Κυριάκο Ποντικέα, Δημήτρη Τίγκα.

Το παιχνίδι, για την 5η αγωνιστική του A’ Ομίλου Ευρώπης, έχει προγραμματιστεί να αρχίσει 18.30 τοπική ώρα, στο Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού στίβου της Τιφλίδας, με διαιτητές τους Ντράγκαν Σταμπαλίγια (Κροατία), Ερκάν Τουρκάν (Τουρκία) και παρατηρητή από πλευράς Fina τον Ζακ Ρασίν (Ελβετία). Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, στην Οραντέα: Ρουμανία - Ουγγαρία.

Η Βαθμολογία:

1.ΕΛΛΑΔΑ 56-27 12

………………………………………….....

2.Ουγγαρία 61-40 9

3.Ρουμανία 30-53 3

4.Γεωργία 41-68 0

Επόμενη αγωνιστική (10/5, τελευταία): Ουγγαρία – ΕΛΛΑΔΑ, Ρουμανία – Γεωργία

Η Τελική φάση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί 21-26 Ιουνίου στο Huizhou της Κίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ